2000’ler Makyajı Yükselişte
Ana Sayfa Makyaj Göz 2000'ler Makyajı Yükselişte

Makyaj

2000’ler Makyajı Yükselişte

Zamanda parıltılı bir yolculuğa ne dersiniz? Rengarenk sedefli farlar, abartılı bronzlaştırıcılar, ve parlak dudaklarla yeniden 2000’lerin başına dönüyoruz.

2000’lerin başı tüm zamanların en ikonik ve eğlenceli makyaj görünümlerine ev sahipliği yaptı. Sedefli göz farları, belirgin kaşlar, simli vücut yağları, bronz tenler ve parlak dudaklar… O yılların pop yıldızlarının müzik videoları ile yaygınlaşan 2000’ler trendleri, Z kuşağının sosyal medyada bu dönemi keşfetmesiyle yeniden altın çağını yaşıyor. Britney Spears’ın açık mavi, yeşil, mor göz farları, Destiny’s Child’ın saç balyajları, Jennifer Lopez’in bronz ten makyajı ve parlak dudaklarını hatırlayın. O günlerde saçlarımıza yapışan dudak parlatıcıları bugün yeni ve konforlu yapılara sahip. Göz farları ve bronzlaştırıcı pudralar da daha yumuşak ve kalıcı yapılarla günümüze adapte oldu. 2000’ler makyajını günümüze uyarlamak için aşağıdaki ürün önerilerimize göz atın. 

Make Up For Ever HD Skin Undetectable Stay-True Foundation 

2000’ler makyajında dudaklarınız ne kadar parlaksa cildiniz de bir o kadar doğal görünmeli. Make Up For Ever’ın fondöteninin doğal bitişli formülü orta ila yüksek kapatıcılığa sahip. 

Benefit Cosmetics Precisely My Brow Pencil

Bu makyaj stilinin olmazsa olmazı belirginleştirilmiş kaşlar. Precisely My Brow kaş kalemiyle ince ama belirgin kaşlar elde etmek çok pratik.

Benefit Cosmetics Fluff Up Brow Wax 

Kaşlarınızı belirginleştirdikten sonra sıra onları sabitlemeye geldi. Benefit’in yeni kaş şekillendiricisi on iki saat kalıcılık ve yumuşak bir doku vadediyor. Kaş tüylerini beslemek için jojoba ve shea yağlarına da sahip. 

Natasha Denona Mini Retro Palette

Bu far paleti bizi Jennifer Lopez’in I’m Real klibine ışınlıyor. İki mat ve üç metalik kremsi fardan oluşan paletin renk skalasında nötr, pembe ve göz alıcı bir metalik gri var.  

Sephora Collection Colorful Sequins Effect Eye Shadow Fool’s Gold

Metalik simli yapısıyla hem tek başına hem de smokey göz makyajında parlak ve nostaljik bir etki yaratmak için uygulanabilir.

Sephora Collection Glossed Lip Gloss Lover

Makyajınızı 2000’ler filtresinden geçirmek için tek bir ürün istiyorsanız iyi bir dudak parlatıcısından şaşmayın. Parlatıcınızı rujunuzun üzerine ya da doğrudan dudağınıza  uygulayabilirsiniz. Sephora Collection parlatıcı hafif simli olduğu için tek başına kullanmayı da seviyoruz.

Sephora Collection Outrageous Plump Effect Gloss Universal Volume 

Sephora’nın bir başka dudak parlatıcısı Outrageous Plump Effect Gloss dudaklarını daha dolgun göstermek isteyenler için etkili bir seçim.

Sephora Collection Multi Shimmer Bronzer

Üç farklı tonu bulunan bronzer %94 doğal içeriklerden oluşuyor. Multi Shimmer Bronzer’ın büyük bir bölümü bronzlaştırıcıya ayrılmış olsa da küçük bir kısmı pembe tonlarda allık ve 2000’ler makyajınıza yakışacak bir aydınlatıcı içeriyor. Özellikle seyahatler için akıllı bir seçim. 

Rare Beauty Positive Light Highlighter Enlighten

Rare Beauty’nin aydınlatıcısıyla elmacık kemiklerinizi parıltılı dudaklarınızla eşleştirebilirsiniz. Az bir miktarı aplikatörüyle yanaklarınızın üst kısmına uygulayıp parmağınızla dağıtmanız yeterli.

Tarte Shape Tape Contour Concealer

Son olarak, kusurları doğal bir şekilde kapatmak için Tarte’ın ikonik kapatıcısı gibisi yok.