2020 YILININ SHISEIDO VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN
Ana Sayfa Makyaj 2020 YILININ SHISEIDO VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

Cilt Bakımı

2020 YILININ SHISEIDO VAZGEÇİLMEZ ÜRÜNLERİNİ KEŞFEDİN

 

 

1 haftada %28 daha güçlü bir cilde kavuşmanıza yardımcı olan ve tam koruma altına alan güç konsantresi:

Ultimune Power Infusing Concentrate

Yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada % 28 oranla cildinizi destekleyen Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların % 86’sının cilt bakım rutinin de yer alıyor. Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttırmaya destek olan özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başlandığı anda cildin daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelmesine yardımcı olur. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, 1 haftada cilt tonunu eşitliyor ve cilde doğal parlaklığını geri kazandırıyor.

 

Temizleme,Nemlendirme ve Makyaj Bazı etkili 3’ü 1 Arada Güzellik Suyu :

Waso Beauty Smart Water

Shiseido Waso Beauty Smart Water, cildi temizlemek, nemlendirmek ve makyaja hazırlamak için üçü bir arada etki yaratıyor. Mineraller içeren doğal formülüyle cildi derinlemesine ve nazikçe temizlerken aynı zamanda cildi nemlendirerek rahatlamasını sağlıyor. Gözeneklerin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olarak, makyaj öncesi kusursuz bir cilt hazırlayan Beauty Smart Water makyaj bazı  olarak da kullanılıyor. Makyaj sonrası cildi temizlemek için kullanıldığında ise cilde tazelik hissi kazandırarak, cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor.

 

Cildi 24 saat boyunca nemlendiren, gözeneklerin görünümünü azaltan jel yapılı nemlendirici :

Waso Clear Mega Hydrating Cream

Shiseido Waso Clear Mega Hydrating Cream, 24 saat boyunca cildi nemlendirerek, gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve kuruluğu önlemeye yardımcı oluyor. Özellikle gece ve gündüz için tek bir ürün kullanmak isteyenler için de ideal olan Waso Clear Mega Hydrating Cream, kullanım sonrası kısa sürede gözle görülür bir etki yaratıyor. Besleyici olma özelliği sadece ciltte değil aynı zamanda kırık saç uçları için de kullanılabilen Waso Clear Mega Hydrating Cream, mineral yağlar ve paraben içermiyor.

Cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren gece nem maskesi :

Waso Beauty Sleeping Mask

Akşamları cilde yeniden nem kazandırmak için saatlerce etki eden WASO Beauty Sleeping maskesi, ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamanızı sağlıyor. Ayrıca bu maske, aromakolojik faydaları sayesinde daha iyi bir uyku fırsatı sunuyor.

 

Yalnızca 1 haftada daha sıkı, aydınlık ve toparlanamış bir cilt görünümüne destek olan nemlendirici :

Vital Perfection Uplifting & Firming Cream

Vital Perfection Uplifting&Firming Cream ile cildinizde sadece 1 haftada daha sıkı, aydınlık ve gergin  bir cilt görünümüne detsek olur. Cildin potansiyelini yeniden canlandıran ReNeura++ teknolojisi ve Kurenai-TrueLift komplex içeriyor. İpeksi, lüks yapıdaki krem elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve cilt ton eşitsizliği gibi yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. Daha sıkı, toparlanmış, aydınlık ve sağlıklı bir cilt görünümü için cildi derinlemesine nemlendiriyor.

 

Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturan kırışıklık karşıtı nemlendirici:

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream

Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk çizgi bakım yapan anti-aging ürünü  Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyor. İpeksi, yumuşak, kırışıklık önleyici etkisi ile kuruluk gibi yaşlanma belirtilerinin oluşumunu hızlı bir şekilde engellemeye destek oluyor. Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, düzenli kullanıldığında sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azalmasına, ince çizgileri düzelmesine ve cildin nem kazanmasına yardımcı oluyor.

 

Yaşlanmanın tüm etkilerine karşı çok fonksiyonlu nemlendirici :

Future Solution LX Total Protective Cream

Gün içinde zarar verici, yaşlanmayı tetikleyici faktörlere karşı cildinizin doğal savunmasını geliştiriyor ve  yaşlanmanın tüm etkilerine karşı cildinizi korumaya destek oluyor.

 

Cildin sahip olduğu gücünün yenilenmesine yardımcı olan lüks bakım kremi:

Future Solution Lx Total Regenerating Cream

Future Solution LX Total Regenerating Cream gece nemlendiricisi cildi yoğun bir şekilde canlandırıyor ve kırışıklık, sıkılık kaybı gibi yaşlanmanın belli başlı belirtilerini azaltmaya destek oluyor. Işıltılı bir esneklik, pürüzsüzlük, canlı ve genç bir görünümün oluşumunu destekliyor.

Hassas göz ve dudak bölgesi için özel olarak formüle edilmiş yaşlanma karşıtı krem:

Future Solution Lxeye & Lip Contour Regenerating Cream 

Üstün onarım etkileri ile hassas göz ve dudak bölgesi için özel olarak formüle edilen üst düzey yaşlanma karşıtı Future Solution LXEye & Lip Contour Regenerating Cream, yaşlanmanın ve yorgunluğun belirtileri azaltmaya yardımcı oluyor. Daha esnek, sıkı ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor. Göz çevresinde koyu halkalar ve donukluğu azaltıp, şişkinliği gidermeye destek oluyor.

Erkek cildi için özel  formüle edilmiş yüksek performanslı yaşlanma karşıtı nemlendirici:

Shiseido Total Revitalizer Light Fluid

Erkekler için özel olarak geliştirilen Shiseido Total Revitalizer Light Fluid krem, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Marine Protein Complex ile formüle edilen krem, cildin elastikiyetini korumasına yardımcı olarak canlı bir cilt görünümü ortaya çıkarıyor. Cildin gücünün artmasın, güç ve enerji dolu, sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur.

 

Erkek cildi için özel  formüle edilmiş 24 saat nemlendirme özelliğine sahip yüksek performanslı yaşlanma karşıtı nemlendirici:

Shiseido Men Total Revitalizer Cream

24 saat nemlendiren Men Total Revitalizer krem, cilt canlılığını korurken aynı zamanda cildin doğal gücünü arttırmaya da yardımcı oluyor. Nem seviyesini 24 saat muhafaza ederek gözenekleri tıkamadan çevresel stres ve kuruluğa karşı cildi koruyor.

Zen Eau De  Parfüm

Duyu ve  duygu üzerine kurulu Shiseido Zen Eau de parfüm, Zen geleneği ile modernliğin harmanlanlanmasından doğan cazibeden esinleniyor. Amber ve ağaç notalarına sahip çiçeksi ferah bir kokusuyla modern kadının özünü yansıtıyor.

Ever Bloom Eau De Parfüm

Çiçeksi ferah bir koku, iddiayı ve zarafeti bir arada sunuyor. Güçlü ve zarif kadınlar için yaratılan Ever Bloom, Shiseido’nun kurucusu Shinzo Fukuhara’nın oğlunun 1940 yılında çektiği siyah-beyaz bir kamelya fotoğrafından ilham alınarak tasarlandı. Narin beyaz çiçeklerin kullanıldığı parfüm, doğanın güzelliklerini barındırıyor. Parfümde saf portakal çiçeği, gardenya varlık notalarını sürdürürken; misk, siklamen, ostmanhus, şakayık arttırılmış notalar olarak dikkat çekiyor.

 

Uzun süre dayanıklı,kendini  gün boyu yenileyen fondöten 

Synchro Skin Self-Refreshing Foundation

Cildin ihtiyaçlarının giderilmesi ve en iyi haline ulaşmasını hedefleyen Synchro Skin Self-Refreshing Fondöten, hafif ve kalıcı olmasının yanı sıra 12 farklı renk seçeneği sunuyor. Gün boyunca ciltte kalan ve cildin nefes almasını sağlayan Synchro Skin Self-Refreshing Fondöten bulaşmaya karşı dirençli, neme ve tere dayanıklı, çizgilerin kapanmasına yardımcı formülüyle konforlu bir deneyim yaşatıyor.

 

 

 

Ağırlık yapmayan ultra parlaklık sağlayan jel dudak parlatıcısı

Shimmer Gelgloss

Shimmer Gelgloss Jel Dudak Parlatıcısıdudakları besliyor ve ağırlık yapmadan ultra parlaklık sağlıyor. Özel formülü sayesinde dudakları 12 saat boyunca nemlendiriyor. İçeriğindeki Shea Butter ile dudaklardaki parlaklığı en üst düzeye çıkarıyor. 10 farklı renk seçeneğine sahip.

İkisi bir arada dudak kalemi

Lipliner Inkduo

Yumuşak dokusuyla dikkatleri üzerine çeken 2’si 1 arada dudak bazı ve kontür kalemi Lipliner Inkduo, isterseniz baz olarak isterseniz şekillendirici olarak kullanım sağlıyor. Ağırlık yapmayan hafif dokusuyla 11 farklı renk seçeneği sunan Lipliner Inkduo’nun Primer ucu dudağınızdaki ince çizgileri ve kırışıklıkları doldurarak dudak bölgesini nemlendiriyor ve aynı zamanda pürüzsüzleştiriyor. Renkli ucu ise tüm dudağınızı boyayarak renklendirme imkanı sunuyor. Primer ucu aynı zamanda rujun dağılmasını engelleyerek dudaklarınızı mükemmel bir görünüme kavuşturuyor.

 

Doğal bitişli, hafif yapılı uzun süre dayanıklı kapatıcı

Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer

Ciltte 24 saat kalıcılık sağlayan suya, tere ve neme karşı dayanıklılık gösteren Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer, 8 ayrı renk seçeneği ile sunuluyor. Stick formuyla tasarlanan Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer, rötuş dokunuşlar mükemmel uygulama sunuyor. Doğal bir bitiş sağlayan Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer, içeriğinde bulunan Super Bio-Hyaluronic Acid sayesinde gün boyu cildinize nem veriyor.

 

Çok Yönlü Kremsi Aydınlatıcı

Aura Dew

Shiseido Aura Dew aydınlatıcı, görünmez ve nefes alabilen bir formüllüyle cilde ışıltı katarak taze bir görünüm veriyor. Cilt üzerinde ağırlık yapmıyor.