2021’İN 5 MAKYAJ TRENDİ
Ana Sayfa Makyaj 2021'İN 5 MAKYAJ TRENDİ

Güzellik İpuçları

2021’İN 5 MAKYAJ TRENDİ

Sadelik ve yaratıcılığın aynı anda ön plana çıktığı bir yıla hazır mısın? 2021 makyaj trendlerinde zıtlıklar birbirlerini tamamlıyor! 2021’de en çok denenecek makyaj trendlerini sizin için sıraladık.

Parlak ve Islak Görünümlü Bir Cilt

Sağlıklı bir cilt algısı, pürüzsüz ve parlak bir görünümden geçiyor. Cildinin doğal parlaklığını doğru ve optimum sayıda ürün kullanarak artırabilirsin. Islak görünüm veren bir fondöten veya sabitleyici gibi çeşitli ürünlerle bu görünüme ulaşabilirsin. Dolphin Skin olarak da bilinen bu akımın en iyi temsilcilerinden biri ise Hailey Bieber.

 

Gözlerde Grafik Çizgiler

Moda haftaları ve çeşitli makyaj sanatçıları ile yükselen bu trend, makyajda yaratıcılığını konuşturmak isteyenlerin favorisi olmaya aday. Genellikle kaşlara paralel veya gözün hemen altında eyeliner gibi geçen bir çizgi olarak gördüğümüz bu trend, doğru kontrastta renklerle uygulandığında makyajını bir üst seviyeye taşıyacak.

 

 

Koyu Renk Dudaklar

Maske kullanımı nedeniyle dudak makyajı alışkanlığı azalsa da, 2021’de dudaklar yine de ön planda. Hem de maskeye ayak uyduran bir alternatif ile: Ruj seçimini maskeye bulaşmayacak likit mat rujlardan yapın. Eğer likit mat ruj kullanmak istemiyorsanız, bir miktar ruju elinizle dudaklarınıza dağıtarak doğal bir görünüm oluşturabilir ve maskenizi temiz tutabilirsiniz.

Doğal Kaşlar

Kaşları olduğundan daha gür, daha ince, veya daha koyu göstermeyi planlıyorsanız, aşırıya kaçmamaya dikkat edin. 2021 hayatın her alanında sadeleşmeye gittiğimiz senelerden biri ve bu akım kaşlarda da etkili olacak. Gür kaşlarınızı tarayın, boşluklar varsa yeteri kadar boyayın ve ince kaşlar için ise badem veya argan yağı ile bakım yapmayı unutmayın.

 

 

Disko!

80’lerin çarpıcı pastel renkleri ve disko kültürünün yüksek enerjisi 2021’de son hızda devam edecek. Gözlerde çarpıcı ve yoğun pigmentli farlar ve renkli rimeller kullanın, renginizi yansıtmaktan çekinmeyin.