2022’ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Cilt Bakım Koleksiyonu
Ana Sayfa Cilt Bakımı 2022'ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Cilt Bakım Koleksiyonu

Cilt Bakımı

2022’ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Cilt Bakım Koleksiyonu

Sephora Collection‘ın yeni yıla özel çıkardığı Holiday Vibes koleksiyonuna ait makyaj ürünlerini geçtiğimiz yazımızda incelemiştik.  Devamı niteliğinde olan bu yazımızda koleksiyona ait cilt bakım ürünlerini sizler için derledik. Yeni yıla sayılı günler kala kendinizi Sephora Collection Holiday Vibes kolekisyonu ürünleriyle şımartmak için mağazalarımızı, Sephora.com.tr adresini ve Sephora Türkiye Mobil Uygulaması üzerinden keşfedebilirsiniz.

 

Holiday Vibes 8’li Yüz ve Vücut Maske Seti

Tüm maske ve güzellik tutkunlularını buraya davet ediyoruz! Sephora Collection’ın Holiday Vibes 8’li maske seti yeni yıl için olmazsa olmaz bir bakım seti olarak dikkat çekiyor.  Yüz, göz, el, saç, ayak ve burun için farklı maskeler içeren set kendinizi şımartmak için ideal!

Holiday Vibes El Maskesi

Nem ve konfora ihtiyaç duyan elleri besleyip onarmaya destek olmak üzere mango yağı ekstrası içeren kremsi formülüyle sınırlı sayıda üretilen eldiven formatındaki el maskeleri 15 dakikada 8 saate kadar nemlendiricilik sunmayı hedefliyor.

Holiday Vibes Cilt Bakım Seti

Cilde parlaklık katmaya ve tonunu düzenlemeye yardımcı mini bir Ultra Glow Serum,  daha güzel bir cilt için şişkinliği azaltmaya yardımcı olan bir mini kuvars yüz silindiri ve bakım ritüelinizi daha da güzel bir hale getiren vanilya kokulu mumdan oluşan bu set ile yeni yıla keyif dolu bir başlangıç yapabilirsiniz.

 

Holiday Vibes Ultra Glow Serum

Cildinizi  nemlendirmeye ve daha aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. %97 oranında doğal bileşenlerden oluşan, C ve E vitamini içeren serum cildin sıkılaşmasına, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek olur.

Holiday Vibes Hydrate & Glow Set

All Day Hydrator ve Ultra  Glow Serum’dan oluşan bu set ile maksimum neme ulaşmış, ışıl ışıl bir cilt ile yeni yılı karşılayın! Ultra Glow Serum içeriğindeki doğal kökenli C ve E vitamini kokteyli ile cildin sıkılaşmasına, ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
All Day Hydrator ise içerdiği buğdaydan elde edilen doğal kökenli hyalüronik asit ile cildin gün boyu nemlemli kalıp beslenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ultra hafif, uygulaması kolay dokusu ile de mükemmel bir makyaj bazıdır.

 

Holiday Vibes Cilt Bakım Seti

Cildi nemlendirmeye, yorgunluk belirtilerini azaltmaya, siyah noktaları gidermeye ve dudakları yumuşatmaya yardımcı olmak için bir karpuz yüz maskesi, bir kafein göz maskesi, bir kömür burun şeridi ve bir şeftali dudak balsamı içeren bu 4’lü set yeni yılda sizlere baştan ayağa bakım vaadediyor!