2’Sİ 1 ARADA: MAKYAJIN CİLDİNE BAKIM YAPABİLİR Mİ?
Ana Sayfa Makyaj 2’Sİ 1 ARADA: MAKYAJIN CİLDİNE BAKIM YAPABİLİR Mİ?

Cilt Bakımı

2’Sİ 1 ARADA: MAKYAJIN CİLDİNE BAKIM YAPABİLİR Mİ?

Bize ve cildimize iyi gelen ürünleri seçme ihtiyacımız gün geçtikçe artıyor!

Doğal içeriklerle formülize edilmiş, vitamin ve mineral içeren ve kullanım sonrası cildimizi yıpratmak yerine cilt sağlığını pekiştiren ürünler, giderek daha fazla tercih ediliyor.

Pandemi döneminde değişen hayat tercihlerimiz, yoğun makyaj ürünleri yerine cilt bakımı ve güzelliği bir araya getiren ürünlere olan ihtiyacımızı çoğaltıyor. İlhamını doğadan alan güzellik ürünleri, aynı zamanda cildimize de iyi geliyor.

Hem cildi besleyen, hem de makyajınızı tamamlayan güzellik ürünlerini Sephora’da keşfedin!

Origins GinZing SPF 40 Enerji Veren Renkli Nemlendirici

Tek bir üründe nemlendirme, ton eşitleme ve güneş koruması bir arada! Doğal kahve çekirdekleri ve ginseng içeriği ile cildin nem seviyesini yüksek tutmaya artırmaya destek olur. Buna ek olarak, cilde hafif bir renk vererek daha kusursuz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. SPF etkisi ile de gündüz kremi tercihlerinizin başında gelebilir!

Givenchy Prisme Libre Skin-Caring Glow Fondöten

Givenchy, Prisme Libre serisindeki ilk cilt bakım ürünü fondöten ile karşınızda! %97 oranında doğal içeriklerle sahip olan fondöten, cildin ışıltı ve nem ihtiyacını da en az kapatıcılık etkisi kadar önemseyerek formülize edilmiştir. Cilt bakım etken maddeleriyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde beslenen ve nemlendirilen cildin her uygulamada daha sağlıklı bir görünüm elde etmesine yardımcı olur. Cildin doğal parlaklığının artmasını, gözenek ve kusurların zamanla kaybolmasını destekler.

Fresh Renkli Dudak Balsamı

Göz çevresinden sonra en ince dokuya sahip olan dudaklarımız, kışın soğuktan, yazın ise güneşten çatlayabiliyor ve ekstra özene ihiyaç duyuyorlar. Güneş koruma etkili renkli nemlendiriciler ise dudakları beslerken makyajınızı da tamamlıyor. 10 farklı renk tonu ve 24 saat nemlendirme etkisi ile Fresh Sugar Lip Treatment’ı Sephora’da keşfedin.

 

Milk Kush High Volume Maskara

İçeriğindeki doğal yağlar ile yoğun besleyici ve nemlendirici özelliği ile Milk Kush High Volume maskara kirpiklerine hacim vererek aynı zamanda bakım yapmak isteyenlerin radarına giriyor. Fırçasındaki kalp şeklindeki kıllar, kirpiklerinize her yönde uygulama yapmayı kolaylaştırıyor ve daha hacimli kirpikler elde etmenize yardımcı oluyor.

 

Erborian Red Correct CC Krem

Cilt bakımı ve makyajı birleştiren Uzakdoğulu güzellik markası Erborian, cilt rengi eşitleme konusunda kendini kanıtlayan teknolojisi ile CC kremi sunar! Yeşil pigmentler sayesinde cilt kızarıklığını düzeltmeye ve cilt renk tonunu eşitlemeye yardımcı olan bu krem, renk düzeltici ve hafif yapılı renk uyarlayıcı kapatıcı formüle sahiptir. Hafif kapatıcı, parlak bitişli ve kremsi bir formüle sahiptir. SPF 25 koruma faktörü içerir.

Sephora Collection Crayon Care Göz Kalemi

İçeriğindeki yumuşatıcı özelliklere sahip pirinç özü ile zenginleştirilen Crayon Care göz kalemi, hassas gözler ve kontakt lens kullananların rahatlığını düşünür. Rahat bir kullanım sağlayan dokusu, mükemmel bir görünüm için yoğun ve pigmentli bir renk verir. Hayvansal kökenli ham maddeler olmadan formüle edilmiştir. Yumuşak ve rahat bir dokuya sahip bu kokusuz göz kalemi, göz çevresindeki hassas bölgeleri korur.