CİLT BAKIMINDA KULLANILAN ETKİLİ VİTAMİNLER
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLT BAKIMINDA KULLANILAN ETKİLİ VİTAMİNLER

Cilt Bakımı

CİLT BAKIMINDA KULLANILAN ETKİLİ VİTAMİNLER

Bugünümüzün konusu; son dönemde güzellik rutinlerimizin vazgeçilmezi olan, hepimizin hakkında bilgi sahibi olmak istediği vitamin içerikli bakım ürünleri!
Vitaminler sadece vücudumuza fayda sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda cildimizin de sağlıklı ve ideal görünüme ulaşması için fazlasıyla yararlılar. Sizler için cilt bakımı ürünlerinin vazgeçilmez bir parçası olan popüler vitaminleri ve faydalarını listeledik.

C Vitamini

C vitamini, serbest radikalleri nötralize eden, kırışıklıklar ve ince çizgiler gibi erken yaşlanma belirtilerini engelleyen, kolajen üretimini destekleyen güçlü bir antioksidandır. Aynı zamanda koyu leke görünümünü azaltıp cilde aydınlık bir görünüm kazandırır.

 

Ren Glow Daily Vitamin C Gel Cream- Nemlendirici Jel Krem

Tahrişe neden olmayan ve tüm cilt tipleri için uygun olan yapısıyla ve içeriğindeki C vitamini, magnezyum ve Tara Pod özü ile cildin doğal ışıltısını artıran, ihtiyaç duyduğu nemi sağlayan ve gün boyu parlamanızı sağlayan bir yüz kremi…

Dior Capture Youth Glow Booster Serum

Bu aydınlatıcı serum, cildin parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olur. C vitamini bakımından portakallardan 100 kat daha konsantre olduğu bilinen Murunga Erik, alfa hidroksi asit ile birleştiğinde cildi aydınlatmaya ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.

Fenty Skin Total Clean’r

Gözenekleri arındırır ve gün boyunca parlamayla savaşır.  Barbados kirazı ve Hindistan cevizinden yapılmış antioksidan bakımından zengin temizleyicilerden yapılmıştır.

A Vitamini (Retinol)

 Retinol bir A vitamini formudur. Hücre yenilenme hızını arttırarak cilt dokusunda pürüzsüzleşme ve aydınlanma sağlar. Yaşlanma belirtilerini azalmasına yardımcı olur.

 

Pixi Retinol Tonic

 Cildin sağlıklı ve doğal bir parıltı için yapılandırılmasına yardımcı olur. Antioksidanlar ve cildi gençleştiren ve yenileyen güçlü botanik elementler içerir.

Origins Plantscription Retinol Night Moisturizer

 Yüksek seviyede saf Retinol ile zenginleştirilen bu krem, ince çizgi, gözenek ve eşitsiz cilt tonu görünümünün azalmasına yardımcı olur. Cildin nem ve ışıtlısını arttırmaya destek olarak cilt elastikiyetini ve dokusunu iyileştirme etkilidir. Alp Çiçeği ve Anogeissus ciltin gençlik proteinlerini desteklerken Retinol doğal hücre yenilenmesini hızlandırır. Cildin nem dengesini destekler.

 

Hyalüronik Asit

Hyalüronik asit; vücudumuzda bulunan, cildin ve dokuların nemli kalmasına yardımcı olan bir içeriktir. Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahiptir. Böylece cilde nem sağlar ve dolgunlaştırır.

 

Drunk Elephant B-Hydra Serum

Pro-vitamin B5 ve ananas seramidi ile formüle edilen B-Hydra™ gün boyu sürekli nemlendirme sağlayarak cilde sağlıklı ve aydınlık bir görünüm verir. Benzersiz mercimek, elma ve karpuz kompleksiyle harmanlanan B-Hydra™; donukluğu, kuruluğu ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Lancome Hydra Zen Nemlendirici

24 saat boyunca nemlenmiş bir cilt sağlar. Cildi yatıştırır, dış etkenlere karşı savunmaya yardımcı olur. Tüm gün boyunca sağlıklı görünen ışıltılı bir cilt sağlar. Cilt bariyerini güçlendirerek cilde canlı bir görünüm verir.

Laneige Water Sleeping Mask Lavender

Nemlendirici jel maske gece boyunca Hidro İyonize Maden Suyu ile yoğun nemlendirme sağlamak için çalışır ve sakinleştirici Sleepscent gevşemenize yardımcı olur.