DOLCE & GABBANA THE ONE GOLD & THE ONE FOR MEN GOLD
Ana Sayfa Parfüm DOLCE & GABBANA THE ONE GOLD & THE ONE FOR MEN GOLD

Parfüm

DOLCE & GABBANA THE ONE GOLD & THE ONE FOR MEN GOLD

 

Dolce & Gabbana Beauty, THE ONE GOLD & THE ONE FOR MEN GOLD’u sunar.

Nefes kesen ve The One serisinin mirasını çizen bu sofistike yeni kokular, manyetik karizma ve ışıltılı parlaklığı bünyesinde barındırıyor. Karşı konulmaz cazibesi ve güven ruhunu yakalayan, The One Gold serisi kendi parlaklıklarıyla göz kamaştıran kadını ve erkeği kutluyor.

KOKULAR

THE ONE GOLD KADIN

The One Gold yaptığı her şeyle zarafet yayan bir kadını kutluyor. Çekici ve bağımsız, ışığı cömert, başkalarına ışık saçan ve onları asla gölgelemeyen. Eşsiz bir şekilde kendisi, neşesiyle karizması içinde parlıyor. The One Gold, koku formunda bu güçlü modern feminen kadını temsil eden bir Eau de Parfum Intense. Usta parfümeri Violaine Collas tarafından yaratılan, çiçeksi meyvemsi koku, sulu altın erik ve gülün taze çiçeklerini gizemli paçuli ve baştan çıkarıcı beyaz misk ile birleştiriyor.

 

 

THE ONE GOLD ERKEK

The One For Men Gold kendine has ama doğal manyetizmi olan bir erkeği kutluyor. Gerçek bir centilmen, doğuştan gelen zarafeti ve eşsiz stiliyle güven yayar. The One For Men Gold Eau de Parfum Intense bu maskülen karizma kokunun vücut bulmuş halidir ve onu kullanan erkek kadar güçlü bir şekilde çekici olan sofistike bir kokudur. Tanınmış üç parfümeri tarafından – Rodrigo Flores-Roux, Michel Girard ve Oliver Pescheux yaratılan koku sulu narenciye, baharatlı zencefil ve zengin paçulinin büyük bir birleşimi.

 

 

İÇERİKLER

THE ONE GOLD KADIN

Koku üst notalarda meyveli canlı sulu olgun erikle, İtalyan mandalina ve pembe biberin ince baharatlılığıyla açılır. Pembe biber ve erik notaları, devrimsel bir özütleme metodu olan çevreye saygılı ve esasen orijinal ham maddelerin koku profilini yeniden yaratan Jungle EssenceTM teknolojisi tarafından yaratılmıştır. Bu ağız sulandıran meyveli üst notalar, gül süper özünün şehvetli yasemin ve canlı vadi zambağıyla birleştiği ve ışıltılı bir kadınsı buket oluşturduğu parfümün çiçeksi kalbini aydınlatır. Bu ışıltılı çiçeksi kalp yavaşça gizemli paçulinin alt notalarına doğru, beyaz misk ve yumuşak, tatlı vanilya notalarına teslim olur.

 

THE ONE GOLD ERKEK

Sulu İtalyan bergamotu ve lezzetli kanlı portakalın canlı birleşimi kokuyu açar ve kırmızı zencefil üst narenciye notalara sıcak bir baharatsılık katar. Bu ışıltılı narenciyelerin enerjisi, aromatik misk adaçayı ve çıtır Mısır sardunya esansının güçlü maskülen kalbine dönüşerek kakule özü ve baharatlı kaküle notalarıyla canlanır. Gizemli paçuli kokuya yoğun cazibeli bir baz vererek, odunsu amber notaları ve dünyevi Haiti güve otu ile ince dumanlılıkla dengelenir.

 

ŞİŞE TASARIMI

The One ve The One For Men’in mimari grafik çizgileri korunurken, ikonik şişeler parıltılı altın formunda yeniden yaratıldı. Zarafetliğin simgesi, metalik altın görkemli parlaklığıyla ışığı yakalarken, The One Gold kadınının ışıldayan cazibesi ve The One Gold erkeğinin çekici aurasını yansıtır.