CYBER MONDAY İNDİRİM HEYECANI ŞİMDİ SEPHORA’DA!
Ana Sayfa CYBER MONDAY İNDİRİM HEYECANI ŞİMDİ SEPHORA'DA!

CYBER MONDAY İNDİRİM HEYECANI ŞİMDİ SEPHORA’DA!

Son yıllarda dünyada online alışveriş tutkunlarını bir araya getiren Cyber Monday indirimi, 29 Kasım 2021’de Sephora’da sizleri bekliyor!

Sadece 29 Kasım Cyber Monday‘e özel Sephora.com.tr’de ve Sephora Türkiye Mobil Uygulaması’nda tüm Sephora Collection ürünlerinde geçerli %30 indirim ve markanın seçili ürünlerinde geçerli %50 indirim sizi bekliyor. Üstelik Sephora Türkiye Mobil Uygulaması’ndan yapacağınız tüm alışverişlerde ise ücretsiz kargo imkanı sunuyor.

Sephora Collection’ın indirim listesinde, eşsiz notalara sahip parfümlerden trendleri ‌yansıtan renklerden oluşan makyaj malzemelerine, son teknolojiyle geliştirilmiş cilt bakım ihtiyaçlarınızı karşılayacak  özel formüllü temiz içerikli kremlere, baş döndüren esanslara sahip banyo ürünlerine kadar, zamansız ve ikonik güzellik ürünleri sizleri mutlu edecek  29 Kasım günü’ne özel indirim avantajıyla vazgeçilmeziniz olacak.

 

SEPHORA COLLECTION GLEAMING STONES GLOW PALETTE YÜZ PALETİ

 Sedefli ışıltılı aydınlatıcısı, vazgeçilmez pembe ve  gül kurusu tonlarındaki allığı, her tene uyumlu bronzlaştırıcı pudrası ile teninize doğal bir ışıltı ve renk katıyor. Doğanın harikalarından ilham alan saf ve yoğun renkleri ile Gleaming Stones Glow Palette yüz paleti ile makyajınız için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulabilirsiniz.

Fiyat: 169 TL yerine 84,50 TL

 

DO NOT DRINK / ADAÇAYI + TONKA FASÜLYESİ SETİ EDP & DUŞ JELİ SETİ

Baş döndüren enfes notalara sahip karşı konulamaz olan bu özel set, sevdikleriniz için harika bir yeni yıl hediyesi olmaya aday. Adaçayı içerikli parfüm ve duş jeliyle bütünleşen set, yeni yılın tazeleyici enerjisini aromatik notalarla birleştiriyor.

Fiyat: 229 TL yerine 114,50 TL

 

SEPHORA COLLECTION LET’S CHILL BAKIM SETİ

Sephora Collection Let’s Chill Vücut Bakım Seti’nin renkli paketi ve içerisindeki sürprizleriyle  sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartmanın tam zamanı! Bu özel hediye seti içerisinde; şık bir mum, Bubble banyo ve duş kremi, pamuk çiçeği kokulu vücut losyonu yer alıyor. Ayrıca setin en sevilen ürünü olan vücut yağı ise kuru ciltlerin ihtiyaç duyduğu nem desteğini sağlıyor.

Fiyat: 199 TL yerine 139,30TL

 

HOLIDAY VIBES 88 TONLU MAKYAJ PALETİ

Kendinizi ya da sevdiklerinizi şımartacağınız dikkat çekici farklı görünümler oluşturmayı kolaylaştıracak bu mega palet tam 88 renkten oluşuyor. 60 göz farı, 6 yüz pudrası (2 aydınlatıcı, 2 allık, 2 bronzlaştırıcı), 16 dudak parlatıcısı, 3 kaş pudrası ve 3 krem eyeliner’dan oluşan bu özel yeni yıl seti 2 adet fırçasıyla da benzersiz bir makyaj deneyimi sunuyor.

Fiyat: 299 TL yerine 209,30 TL

 

SEPHORA COLLECTION ROSE QUARTZ GUA SHA / YÜZ MASAJ AKSESUARI

Muhteşem bir bakım deneyimi sunan Sephora Collection’ın yüz masaj aleti Rose Quartz Gua Sha ürününü, yüzünüzdeki gerginliği gidermeye ve şişkinlik görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için tercih edebilirsiniz.

Fiyat: 129 TL yerine 90,30 TL