GÜZELLİK ALGISINI YENİDEN YORUMLAYAN MARKA: MILK MAKEUP
Ana Sayfa Makyaj GÜZELLİK ALGISINI YENİDEN YORUMLAYAN MARKA: MILK MAKEUP

Makyaj

GÜZELLİK ALGISINI YENİDEN YORUMLAYAN MARKA: MILK MAKEUP

Milk Makeup, New York’un temposu ve heyecanı hiç düşmeyen dünyasında, şehrin merkezinde bir fotoğraf stüdyosu olan Milk Studios’da doğdu. Milk Makeup, sadece kadın ve kadınlara tanımlanan estetik algısının dışına çıkıp, “güzellik” kavramını en yalın haliyle yeniden yorumlayarak yenilikçi ve fark yaratıcı ürünler ortaya çıkarmak için kuruldu.

Her bir ürünü güzelliğin yanı sıra fonksiyonelliği de ön plana çıkarıyor… Çok amaçlı kullanabileceğiniz stick ürünleri, ödüllü makyaj bazı, kirpiklerinizde maksimum hacim sağlamayı destekleyen maskaraları ile Milk Makeup sadece makyajınızla değil yaşam tarzınızla da sizi tamamlamayı hedefliyor.

Güzellik algısının sadece dış görünümle değil ruhunuzla ve hayata bakış tarzınızla da ilintili olduğunu savunan Milk Makeup’ın ürünlerini keşfetmeniz adına sizler için derledik.

 

 

Milk Hydro Grip Primer

Allure tarafından alanında bir çok uzmanın aylarca yapılan çalışmalar sonucu vermiş olduğu ‘Best of Beauty’ ödülünün kazananı olan Milk Hydro Grip Primer;  silikonsuz, yağsız, talc içermeyen yeşil renkli formülü tüm cilt tonlarında ve tiplerinde kolaylıkla uygulanabilmesi için tasarlanmıştır.

 

Milk Kush Clear Brow Gel

Milk şeffaf kaş sabitleme jeli, kaşlarınızın ideal görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Kaşlarınızı düzenler ve sabitler. İçeriğindeki özel yağlar sayesinde kaşlarınızın yumuşamasını ve beslenmesini destekler.

 

Milk Tattoo Stamp

Kullanımı kolay tasarımı sayesinde rahatlıkla geçici şekiller yapabileceğiniz Milk dövme damgasının keçe yapılı ucu yüzünüze, köprücük kemiğinize, kolunuza ve vücudunuzda dilediğiniz yere uygulamanız için mükemmeldir. Ayrıca içeriğindeki E vitamini ve ayçiçek yağıyla cildinizin beslenmesine yardımcı olur.

 

Milk Kush High Volume Mascara

Çarpıcı ve dramatik bakışlara sahip olmanıza yardımcı olan yapısıyla topaklanma görünümünü engellemek için özenle tasarlanmıştır. İçeriğindeki pigmentler hayalinizdeki yoğun ve siyah bitişli makyaj görünümünü elde etmeniz konusunda  oldukça iddialıdır.

 

Milk Lip et Cheek

Milk Allık ve Ruj Stick’ler fonksiyonel kullanımlarıyla kolay bir kullanım deneyimi vaad eder. Hem dudaklarda hem de yanaklarda kullanabilir. İçeriğindeki mango yağı, şeftali nektarı ve  avokado yağı ile cildin nemlenmesini destekler.

 

Milk Matte Bronzer

 İçeriğindeki mango ve kayısı yağı ile cildinizin nemlenmesini destekler. Hayvansal kökenli içerik içermeyen bu ürün, dilediğiniz renk ve kontürü elde etmenize yardımcı olur.