YENİ SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIM SERİSİ İLE YAZA MERHABA!
Ana Sayfa Cilt Bakımı YENİ SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIM SERİSİ İLE YAZA MERHABA!

Cilt Bakımı

YENİ SEPHORA COLLECTION CİLT BAKIM SERİSİ İLE YAZA MERHABA!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora ile bu yaz cildin güvende! %90’ın üzerinde doğal içeriğe sahip Sephora Collection’ın çeşitli cilt endişelerine değinen geniş yelpazedeki bakım ürünlerinden, kendi rutinine uygun olanları keşfetmeye hazır mısın?

Yaz tatillerinde ihmal edilen cilt bakımı ve güneşe çok maruz kalmak, cilde gözle görünenden daha yıkıcı etkiler verebiliyor. Sephora Collection’ın hem avantajlı boyu ile çantaya kolaylıkla sığan; hem de vitamin içerikleriyle cilt endişelerini rahatlatan kurtarıcı ürünleri bu yaz vazgeçilmeziniz olmaya aday.

İlhamını doğadan alan vitamin vücut ve yüz maskesi, farklı içeriklerle tüm cilt endişelerini hedefleyen vitamin tonik losyon, vegan formülü ile dikkat çeken yüz maskeleri ve cilt serumları, 2021 yazında cildinin sağlıkla ışıldamasına katkıda bulunuyor!

Yeni formüllerde, hedeflenen cilt faydalarına özel en uygun vitaminler, günlük bakım rutinine kolayca eklenecek şekilde, meyve ve bitki özleri ile birleşiyor.

  • C Vitamini: Aydınlatıcı
  • E Vitamini: Nemlendirici
  • B3 Vitamini: Cilt bariyerini koruyucu
  • H Vitamini: Arındırıcı
  • B6 Vitamini: Besleyici

Sephora Collection Yoğun Nemlendirici Gece Maskesi

Vegan formüllü maskeler süper bitkisel içerikler ve 5 farklı vitamin ile güçlendirilmiştir. 10 dakika içinde etkisini göstermeye başlar.

Sephora Collection Vitamin Tonik & Losyon

%93’ü doğal kaynaklı ve vitaminlerle karıştırılmış süper bitkisel içeriklerle formülize edilmiş Sephora Collection tonik, hafif bir formüle sahiptir. Temiz yüz ve boyun bölgesine her sabah ve akşam 3-4 damla uygulayabilirsiniz.

Sephora Collection Yüz Maskesi

Bitkisel dokulu liflerle üretilen yüz maskeleri, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür sonuçlar veriyor. Nemlendirici ve koruyucu etkisi ile yeni Chlorella’lı Seaweed Maske’yi keşfedin.

 

Sephora Collection Kara Leke Hedefleyici Serum

%3 papaya enzimleri ve probiyotik özellikli Kombucha ile formülize edilen yeni Kara Leke Hedefleyici Serum, bir aylık sabah- akşam düzenli kullanımda koyu lekelerin görünümünün %19 azalmasını destekliyor! Temiz cildinize 3-4 damla serum uygularken boyun bölgenizi de unutmayın.

Sephora Collection Kırışıklık Hedefleyici Serum

İlk yaşlanma belirtilerini hedefleyen bu serum, %1 doğal kökenli Bakuchiol ile formülize edilmiştir. 1 ayın sonunda, ciltteki kırışıklık görünümünü %13 oranında azaltmaya yardımcı olduğu gözlemlenmiştir. Haftada 1 defa, temiz ve kuru cilde uygulanmalıdır.



Sephora Collection Gözenek Karşıtı Serum

%6 oranında BHA ve PHA içeren gözenek karşıtı serum, cildin sıkılaştırarak gözeneklerin küçülmesine destek olur. Gözenek görünümlerinin küçülterek pürüzsüz bir cilt hedefleyen herkes için uygundur. Temiz cilde su bazlı ürünlerden sonra ellerinizle masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Sephora Collection Yüz ve Boyun Temizleme Jeli

Doğal kökenli AHA + BHA ve aloe vera’nın koruyucu doğasının bir araya geldiği formülü ile, pürüzsüzlük ve renk eşitliği için cildi temizler. Tüm cilt tipleri için uygundur.