Pratik Makyajın Vazgeçilmezleri: Krem, Likit ve Stick Allıklar
Ana Sayfa Makyaj Pratik Makyajın Vazgeçilmezleri: Krem, Likit ve Stick Allıklar

Makyaj

Pratik Makyajın Vazgeçilmezleri: Krem, Likit ve Stick Allıklar

Doğal, hafif ve pratik bir makyaj tercih edenlerdenseniz kullanımı kolay ve çok yönlü allıklar her zaman ilk tercihiniz olacaktır. Cildi renklendirirken bir yandan nemlendiren, doğal bitişi ve hafif yapısıyla makyajınıza renk ve ışıltı katacak en ideal allıkları sizler için bir araya getirdik.

 

Sephora Collection Flushed Blush

Ciltte ağırlık yapmayan, hafif ve kremsi dokusu ile hızlı ve kolayca uygulayabileceğiniz Sephora Collection Flushed Blush özellikle yaz ayları için 3 farklı renk alternatifi ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olmaya aday.

 

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Aydınlatıcı Stick

Aydınlatıcı ve aynı zamanda renk veren yapısıyla Match Stix Shimmer stick allık cildinizde ışıltılı, sıcak ve renkli bir görünüm bırakır.

 

 

Nars Liquid Blush Orgasm

İpeksi, hafif ve doğal görünümlü bir ten efekti yaratan Nars Liquid Orgasm Blush, cildinizin sağlıkla parıldamasına destek olur. Ayarlanabilir formülüyle zahmetsizce, hızlı ve kolay bir uygulama sağlar.

 

Pixi On The Glow Blush

Antioksidan bakımından zengin, Ginseng, aloe vera ve eşsiz meyve özleri karışımı ile formüle edilen bu renkli balsam, cildi nemlendirirken doğal bir dokunuş sağlar.

 

Milk Lip & Cheek

Milk Allık ve Ruj Stick fonksiyonel kullanımıyla kolay bir kullanım deneyimi vadeder. Hem dudaklarda hem de yanaklarda kullanılabilir. İçeriğindeki mango yağı, şeftali nektarı ve avokado yağı ile cildin nemlenmesini destekler.

 

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush

 Tüm cilt tonlarını çok daha çekici ve alımlı gösterebilmek için Rihanna tarafından yaratılan 10 farklı renk tonuna sahip olan allık; uygulandığında adeta ciltte eriyen, ciltle bütünleşen, şeffaf ve istendiğinde rahatça birkaç kat sürülebilen bir yapıya sahiptir. Doğal bir makyaj görünümüne sahip olmak istediğiniz günler için idealdir.

 

 

Benefit Benetint Likit Dudak ve Yanak Renklendirici

 Hem dudaklar hem de yanaklar için kullanıma uygun olan çok yönlü bu likit renklendirici aradığınız ışıltı, doğal parlaklık ve rengi size sunmak için hazır!

 

 

Rare Beauty Soft Pinch Likit Allık

Soft Pinch Likit Allık, yumuşak dokusuyla 8 farklı renkte sunuluyor. Kalıcılığı hafif yapısında barındıran likit allık, gün boyunca yanaklara tazelik katıyor. Uzun süre kalıcı pigmentlerle hazırlanan bu likit allık, toz ve likit formdaki ürünler üzerine de kusursuzca uygulanabiliyor.