Yaz Aylarında Çantanızda Bulunması Gereken Ürünler
Ana Sayfa Yaz Aylarında Çantanızda Bulunması Gereken Ürünler

Yaz Aylarında Çantanızda Bulunması Gereken Ürünler

Hayal edin; hafif bir rüzgar esiyor, sevdiklerinizle birlikte upuzun bir sofrada deniz sesleri eşliğinde bir yemektesiniz… Sizce de şahane bir yaz akşamı tarifi değil mi? Yaz demek, deniz, kum, güneş, keyifli kahkahalar eşliğinde denizden çıkıp bir arada olunan yemekler, davetler demek! Peki ister gündüz, ister akşam bu keyifli yaz günlerinde çantanızda mutlaka bulundurmanızı tavsiye ettiğimiz ürünleri sizler için listeledik desek? Gelin, yaz aylarının favori kahramanlarını beraber inceleyelim.

 

Likit Allık

Yaz aylarıyla beraber güneşten hafif kızaran teninize en iyi uyum sağlayacak, hafif ve doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olacak en önemli oyunculardan biri likit allıklar. Hafif ve teniniz ile kolaylıkla uyumlanacak likit yapıdaki allıklar taze ve sıcak bir görünüm yakalamanız için mutlaka çantanızda olmalı! Rare Beauty Soft Pinch, Armani Neo Nude Likit Allık ve Benetint Likit Dudak Ve Yanak Renklendirici sizler için önerilerimiz arasında yer alıyor. Tam size göre!

Waterproof Maskara

Deniz, kum ve güneş demişken tabii ki çantanızın olmazsa olmazlarından biri mutlaka suya dayanıklı maskaralar! Çantanıza sığacak seyahat boyu, suya dayanıklı maskaranız ister denizde ister deniz sonrası akşam yemeğinde her yerde yanınızda olabilir. Too Faced Waterproof Better Than Maskara, Lancome Waterproof Doll Eyes Maskara ve Sephora Collection Waterproof Size Up maskara sizin için önerilerimiz arasında yer alıyor.

Renkli Nemlendirici Ve BB Krem

Yaz aylarının sıcak ve nemli havasını göz önünde bulundurduğumuzda fondöten gibi yoğun içerikli kapatıcılar yerine hem cildinizi nemlendirmeye hem de renk vermeye destek olan renkli nemlendiriciler ya da bb kremler tercih edebilirsiniz. BB Krem olarak Shiseido Sports BB Cream SPF50 + Wetforce ve renkli nemlendirici olarak Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer denemenizi tavsiye ettiğimiz ürünler arasında yer alıyor. Mutlaka denemelisiniz.

Saç Yağı

Denizin ve güneşin kaçınılmaz yıpratıcı etkisine maruz kalan saçlarınızı nemlendirmek, tuz ve kuruluktan arındırmak için her deniz sonrası ve duş sonrası saçlarınızı besleyici yağlar yardımıyla canlandırmaya, daha parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya destek olabilirsiniz. Gisou Honey Infused Hair Oil, Sephora Collection Hair Oil ve Moroccanoil Treatment Original sizin için önerilerimiz arasında yer alıyor. Yazın kurtarıcısı olacak.

 

Dudak Nemlendiricisi

Cildimiz ve saçlarımız kadar dudaklarımızın da maruz kaldığımız güneş ışınlarından etkilendiğini unutmamak gerekiyor. Dudaklarımızı düzenli olarak nemlendirmek ve bakım yapmak cilt bakım rutinimize eklememiz gereken adımlardan biri. Sugar Tinted Lip Treatment ve Sephora Collection Lip Balm dudaklarınızı nemlendirmek ve beslemek için kullanmanızı önerdiğimiz ürünler arasında!

Parfüm

Yaz aylarının iç ısıtan güneşi ve taze esintisini teninizde hissetmenizi sağlayacak bir parfüm yaz çantanızda olması gereken en önemli şeylerden biri desek yanlış olmaz! Kıyafetlerimiz gibi mevsim değişimiyle farklılaşan parfümümüz en değerli eşlikçilerimizden biri… Çantanıza sığacak seyahat boyu, taze ve hafif kokulu bir parfüm tüm gününüzü kurtarabilir… Sephora Collection DO NOT DRINK / Sage + Tonka , Dolce&Gabbana Light Blue ve Miss Dior Blooming Bouquet Roller sizin için önerilerimiz arasında! Zevkinize en uygun seyahat boy parfümleri Sephora.com.tr, Sephora App ve Sephora mağazalarında bulabilirsiniz!