Durulanmayan Bakım Kremleriyle Saçlar Canlanıyor
Ana Sayfa Durulanmayan Bakım Kremleriyle Saçlar Canlanıyor

Durulanmayan Bakım Kremleriyle Saçlar Canlanıyor

Yıpranmış ve kuru saçları hayata döndürme konusunda durulanmayan bakım kremlerine güvenimiz tam. Saçlarınızın onarılmasına ve kolayca taranmasına yardımcı olacak beş farklı durulanmayan bakım kremini seçtik.

Canlı saçlara kavuşmak istiyorsanız saç bakım rutininizi duştan sonraya da taşımak önemli. Bu aşamada durulanmayan bakım kremleri devreye giriyor. Bu marifetli ürünler saçınızı yumuşatmakla kalmıyor, aynı zamanda daha kolay taranmasını da sağlıyor. Etkili içerik listeleriyle radamıza takılan durulanmayan bakım kremlerini bir araya getirdik. 

Aveda Botanical Repair Strengthening Leave-In Conditioner

Aveda’nın durulanmayan bakım kreminin içeriğindeki doğal bileşenler yıpranmış saçı onarmaya yardımcı oluyor. İçerik listesinde yer alan avokado, yeşil çay ve ayçiçek yağı saçları nemlendiriyor. Her saç tipine uygun olması ve saçı ağırlaştırmaması ise bonus.

Olaplex No.5L Moisturize & Mend Leave-In Conditioner

Olaplex’in patentli bağ onarma teknolojisi kuru ve yıpranmış saçları hedef alıyor. Durulanmayan saç kremi, özellikle saç uçlarındaki kuru görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. Isı koruyucu özelliğe sahip olduğu için şekillendirme aşamasından önce kullanabilirsiniz. 

Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant

Saçlarınız elektrikleniyor mu? Kérastase’ın Chronologiste serisine ait durulanmayan bakım kremi saçları yatıştırma konusunda etkili. Antioksidan özelliğe sahip olan E vitamini saçı dış etkenlere karşı korurken, hiyalüronik asit nemlendiriyor. Hafif nemli saçınıza az miktarda ürün uyguladıktan sonra şekillendirme aşamasına geçebilirsiniz.

Gisou Honey Infused Leave-In Conditioner  

Sprey formundaki saç bakım ürünlerinin pratikliğini seviyoruz. Gisou Honey Infused durulanmayan bakım kreminin yıldız içeriği, markaya özgü olan Mirsalehi balı. Mirsalehi balı saçı nemlendirirken, içeriğindeki argan yağı saçları besliyor. Saç bakım ürünlerinde pek rastlamadığımız baobab özü ise saçları güçlendirme ve yatıştırma konusunda etkili.

Sephora Collection Hydrating Leave-In Conditioner

Duştan sonra saçlarınızı taramakta zorlanıyorsanız bu önerimize bir şans tanıyın. Sephora Collection bakım kremi içeriğindeki amino asitler ve F vitamini sayesinde saçtaki kırılmaları ve nem kaybını minimuma indiriyor. Saçı yağlandırmaması ise bir başka artısı.