RABANNE MILLION GOLD FOR HER’Ü KEŞFEDİN
Ana Sayfa RABANNE MILLION GOLD FOR HER’Ü KEŞFEDİN

RABANNE MILLION GOLD FOR HER’Ü KEŞFEDİN

Rabanne, ünlü model Gigi Hadid’in öncülüğünde Million Gold For Her adlı yeni parfümüyle cesaret veriyor.

Daima yenilikçi vizyonuyla fark yaratan Rabanne, 2024’te de bu mirasına sahip çıkmaya devam ediyor. Markanın yeni parfümü Million Gold For Her, kuralları yıkarak yeni nesli harekete geçirmeyi amaçlıyor. 

Million Gold For Her’ün yarattığı yepyeni dünyasına hoş geldiniz. Bu koku, Rabanne’in bugüne kadar yarattığı en heyecan verici kadın parfümü olma özelliğine sahip. Aynı zamanda, güçlü bir feminenliği uyandırmayı amaçlayan vizyoner bir parfüm evreninin ilki olduğu için La Maison’un elli sekiz yıllık tarihindeki önemli bir dönüm noktasına tekabül ediyor. 

Rabanne’in yeni Global Elçisi Gigi Hadid, müzik ve ışıklar eşliğinde sahneye çıkıyor ve parmaklarını şıklatarak o ikonik sesi çıkartıyor. Bu cesur yeni dünyaya onunla birlikte adım atmaya hazır mısınız? Burada güçlü dişilik hüküm sürüyor ve altın ışıldıyor. Artık altınla birlikte yükseklere çıkma zamanı geldi.

Yepyeni bir müzik listesi hayal edin ve oynat tuşuna basın. Rabanne’in çıtırtısıyla altın bir dünyanın kapısı açılıyor. Koku, küresel çapta üne sahip parfümörler Alienor Massenet, Suzy Le Helley, Nathalie Benareau ve Loc Dong tarafından yaratıldı. Bu yeni imza, La Maison’un ilk Grand Floral’ı ile hayat buluyor. Floral kokunun nota yelpazesinde ışıltılı gül, dişil beyaz çiçekler ve tuzlu mineral misk yer alıyor.

Üst notalarda özel olarak hazırlanmış lavanta yağı ve Tonkalactone® karışımı, Madagaskar’dan elde edilen mandalina yağı ve biyoteknolojik molekül Pearadise® ile buluşuyor. Kalp notalarında yenilenebilir Rose Oxide L, Ylang-Ylang Complete Oil ve Jasmin “Coeur de Saison”u mevcut. 

Bu parfümün ruhunu Hadid’den daha iyi yansıtabilecek bir isim düşünemiyoruz. Kadınlar için ilham verici bir isim olan, neslinin en etkili süper modellerinden Hadid, aynı zamanda televizyon sunucusu ve girişimci. La Maison’un yeni elçisi olarak altınla parlayan güçlü bir parfümle, ödün vermeyen korkusuz dişiliğin bir sonraki nesline öncülük ediyor. O; parlak, dinamik ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekiyor ve durmaksızın yükseliyor. Instagram’da 78 milyondan fazla takipçisiyle güçlü bir rol model olarak yeni nesli  bireyselliği kucaklamaya davet ediyor. 

Hadid, temsil ettiği her şeyde olduğu gibi Rabanne’in özündeki ruhu yansıtıyor ve yeni bir çağın yolunu açıyor. 

“Million Gold For Her, Rabanne’in marka olarak hissettirdiklerini bana hatırlatıyor. Güçlü ve güzel; gül, lavanta ve tuzlu mineralli misk alt tonlarıyla dengeli bir parfüm. Dengesini çok seviyorum. Kişiliğimin birçok yönünün maskülen özellikler taşıdığını düşünüyorum. Bu yüzden parfümdeki feminen ve maskülen unsurların karışımını beğeniyorum. 

Rabbane geçmişte unutulmaz kampanyalara imza attı. Markanın, Million Gold For Her için gerçekleştirdiği cesur kampanya  viral içeriği bir üst seviyeye taşırken en ikonik müzikle buluşuyor. Kampanya filmini vizyoner yönetmen Manu Cossu, fotoğraflarını ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alas çekti. Hadid sahneyi ele geçirirken adeta yeni bir dünyaya önderlik ediyor. 

Hadid’in enerjisi ve kendine güveni altın podyumda parlıyor. Ünlü model,  dört gün boyunca hazırlanmış binlerce parlayan Swarovski kristaliyle bezeli altın bir elbise içinde sahneye çıkıyor. Sahnede elbisesiyle ışıldarken fonda Beyoncé’nin Pure/Honey şarkısı çalıyor. 

Million Gold For Her şimdi Sephora’da.