CARE FESTIVAL’DAN EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı CARE FESTIVAL’DAN EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

Cilt Bakımı

CARE FESTIVAL’DAN EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ

Bakım tutkunlarını mutlu edecek o günler geldi. Sephora Care Festival’dan seçtiğimiz favori cilt ve saç bakım ürünlerini keşfedin.

Bakım rutininize yeni bir soluk getirmeye hazır mısınız? Sephora’nın gelenekselleşen bakım festivalinden etkili cilt ve saç bakım ürünleriyle sonbaharda yenileneceksiniz. Alışveriş sepetinizi hazırlamaya başlarken önerilerimize göz atın. 

Clinique Super Defense City Block SPF50

Cilt bakımının en önemli adımlarından biri dört mevsim güneş koruyucu kullanmak. Clinique Super Defense City Block güneş koruyucu yağ içermeyen formülasyonu sayesinde cilt tarafından kolay emiliyor. İçeriğindeki hiyalüronik asit nem sağlarken, antioksidan zengini tokoferol cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Makyaj öncesinde baz olarak da kullanabilirsiniz. 

Estée Lauder Advanced Night Repair Overnight Treatment

Estée Lauder’in marifetli Advanced Night Repair serisine yeni bir üye dahil oldu. Overnight Treatment’ı akşam rutininizin son adımında kullanabilirsiniz. İçeriğindeki shea yağı, skualen, gliserin ve hiyalüronik asit cilde kaybettiği nemi geri kazandırmayı hedefliyor. Kafein canlandırıcı özelliğiyle öne çıkıyor. Papatya ve salatalık özü cildi ferahlatma konusunda etkili. 

Byoma Moisturizing Gel Cream

Her cilt neme ihtiyaç duyar. Bu sebeple düzenli nemlendirici kullanımak sağlıklı bir cilt için olmazsa olmaz. Byoma’nın jel nemlendiricisi hassas ve kuru ciltlere uygun içeriklere sahip. Seramidler cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olurken, niasinamid sebumu dengeliyor. İnce yapılı nemlendirici antioksidan etkili yeşil çay da içeriyor.

Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Laneige’in dudak maskesi mevsim geçişlerinde kuruyan ve çatlayan dudakları nemlendiriyor. Dudak maskesinin içeriğindeki beta glukan yaraları iyileştirme özelliğe sahip. Konu nem olduğunda hiyalüronik asit ve gliserin yine iş başında. 

Drunk Elephant C-Tango Eye Cream

Antioksidan etkili bir göz kremi arıyorsanız size iyi bir haberimiz var. Drunk Elephant’ın göz kreminde bulunan antioksidan hazinesi C vitamini serbest radikal hasarına karşı koruma sağlayarak daha aydınlık bir göz çevresi vaat ediyor. İnce çizgi ve kırışıklıklara karşı etkili peptite, ferahlatıcı salatalık özü eşlik ediyor.

Erborian Centella Cleansing Oil

Çift fazlı temizliğin ilk adımında yağ bazlı temizleyiciler kullanılıyor. Erborian temizleyici yağ, güneş koruyucu ve suya dayanıklı makyajı tek seferde temizliyor. Özellikle hassas ciltler için önerdiğimiz bu temizleme yağının içeriğindeki centella asiatica kızarıklığı hafifletmeye yardımcı oluyor. Gözenekleri tıkamayan tatlı badem yağı olası cilt kuruluğunu önlüyor. 

Aveda Botanical Repair Intensive Strengthening Masque: Rich

Aveda’nın saç maskesi yıpranmış ve kuru saçların görünümünü iyileştirmeyi hedefliyor. Konu saç olunca aklımıza ilk gelen içeriklerden biri olan Hindistan cevizi yağı bu maskede de yer alıyor. Mango ve avokado yağları saçı yumuşatmaya yardımcı oluyor. Maskeyi saçınızda iki üç dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz. 

K18 Damage Shield pH Shampoo 

K18’in şampuanı saçı nazik bir şekilde arındırıyor. Markanın patentli peptit teknolojisi saçı güçlendirmeye yardımcı oluyor. Elektriklenen saçları sakinleştirmesi ve renk koruyucu özelliğinin bulunması da önemli artıları.