MBR İLE SONBAHAR BAKIMI
Ana Sayfa Cilt Bakımı MBR İLE SONBAHAR BAKIMI

Cilt Bakımı

MBR İLE SONBAHAR BAKIMI

Bakım rutininizi bir üst seviyeye taşımak ister misiniz? MBR, havaların serinlemesiyle cildin ve vücudun değişen ihtiyaçlarını karşılamaya hazır.

Beta-Enzyme 

Beta-Enzyme, içeriğindeki meyve asitleri ve papain enzim kompleksiyle cildinizi yenilemeye, derinlemesine temizlemeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmayı ve cildinize doğal ışıltısını geri kazandırmayı hedefler. 

Foam Cleanser

Ferahlık ve derinlemesine temizlik bir arada. Foam Cleanser, cildi nazikçe temizlerken cildin yenilenmesini destekler. Cilt yüzeyini arındırma görevini başarıyla üstlenir. Temiz, taze ve yenilenmiş bir cilt için Foam Cleanser’a şans verin.

Enzyme Cleansing Booster

Enzyme Cleansing Booster cilde taze ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı hedeflerken, sadece temizlemekle kalmayıp hücre metabolizmasını destekler ve cildin nem dengesini korur. Sonraki bakım ürünlerinin verimini artırmak için zemin hazırlar. Ürün, mat ve pürüzsüz bir cilt sevenleri mutlu edecek cinsten. 

Eye Lift Cream

Göz çevresi bakımı en az cilt kadar önemli. Eye Lift Cream kaz ayaklarını hedef alır. Aynı zamanda ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Koyu halka görünümünü azaltarak göz çevresini canlandırmaya yardımcı olur.

The Best Body

The Best Body serum cildinizin derin katmanlarına nüfuz eder. Özel olarak geliştirilen FibroBoost Kompleksi ve patentli X50 Capsules™ teknolojisiyle anti-aging etkisi yaratmayı hedeflerken fibroblastların aktivitesini artırarak kolajen ve elastin üretimini destekler. 

Pure Perfection

MBR Pure Perfection 100 N® serisi, cildinizin derin katmanlarına nüfuz ederek anti-aging bakım sunar. İnce çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olurken cilt yapısını güçlendirmeyi; cilde daha ışıltılı bir görünüm kazandırmayı hedefler. 

Men Oleosome

MBR Men Oleosome serisi erkekler için özel olarak geliştirildi. Daha kalın ve dayanıklı ciltleri hedef alırken, genç ve sıkı bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Bu seri, cildi yoğun biçimde nemlendirir ve cildi yenileyen bileşenler içerir. Yağlı bir his bırakmaması da avantajlarından biri. Cildi derinlemesine temizleme, yoğun nem sağlayarak cildin elastikiyetini artırma konusunda etkili. Cildi besleyerek ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olmasıyla birlikte yaşlanma etkilerine karşı koruma sağlamaya yardımcı olur.