Guerlain Abeille Royale Serisi Bakım Rutininize Katılmaya Hazır
Ana Sayfa Cilt Bakımı Guerlain Abeille Royale Serisi Bakım Rutininize Katılmaya Hazır

Cilt Bakımı

Guerlain Abeille Royale Serisi Bakım Rutininize Katılmaya Hazır

Sizi yıldız içeriği bal olan iki yeni ürünle tanıştırıyoruz. Cildinizi çok mutlu edecek bu yoğun nemlendirici ve temizleyici köpük için arılara teşekkür edeceğinize eminiz. 

Guerlain, doğanın gücünden ve marifetlerinden ilham alarak yarattığı Abeille Royale serisine iki yeni ürün dahil etti. Honey Treatment Rich Cream ve Cleansing Care-in-Mousse’da onarıcı özelliği bulunan bal yer alıyor. 

Abeille Royale Honey Treatment Rich Cream ile Etkili Bakım Yapın

Guerlain, Honey Treatment gündüz ve gece kremlerinin ardından Abeille Royale serisini Honey Rich Treatment kremle genişletiyor. Kremlerin formülasyonu çok kuru ve kuru ciltler için geliştirildi. Aynı zamanda, cildine dermokozmetik işlem uygulayanlar da rahatlıkla kullanabilir. 

Honey Rich Treatment kremin içeriğindeki doğal bileşenler cildi besleme ve rahatlatma özelliğine sahip. Yaşlanma karşıtı bakım sunarken, daha sıkı ve parlak bir cilt görünümü vaat ediyor. Cilt bariyerini güçlendirerek aydınlık bir cilt görünümünü destekliyor.

Abeille Royale Cleansing Care-in-Mousse ile Cildinizi Derinlemesine Temizleyin

Abeille Royale Cleansing Care-in-Mousse temizleyiciyi cilt bakım rutininizin ilk adımında kullanabilirsiniz. Temizleme köpüğü cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındırırken, cilt bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. 

İçeriğindeki doğal bileşenler cildi kurutmadan temizliyor ve rahatlatıyor. Onarıcı özelliği bulunan arı sütü ve bal yaşlanma karşıtı etkileriyle cildin daha aydınlık görünmesini sağlıyor.