ANASTASIA BEVERLY HILLS : LE LIQUID GLOW HIGHLIGHTER NASIL KULLANILIR ?
Ana Sayfa Makyaj Yüz Aydınlatıcı ANASTASIA BEVERLY HILLS : LE LIQUID GLOW HIGHLIGHTER NASIL KULLANILIR ?

Makyaj

ANASTASIA BEVERLY HILLS : LE LIQUID GLOW HIGHLIGHTER NASIL KULLANILIR ?

Anastasia Beverly Hills’in Le Liquid Glow Highlighter’ı ile anında parlak bir görünüme sahip olmaya ne dersiniz? Işıltılı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlamak için tasarlanmış mükemmel yapısıyla gününüze pırıltı katacak olan Anastasia Beverly Hills Liquid Glow Highlighter’a güvenebilirsiniz!

Anastasia Beverly Hills Liquid Glow Highlighter’ın sahip olduğu ince ucu uygulama sırasında doğru miktarda kullanıma yardımcı olmak ve istediğiniz görünüme kolaylıkla sahip olabilmeniz için tasarlandı. Ultra hafif ve sıvı bir yapıya sahip olan bu aydınlatıcı size parlak bir geçişle metalik bir ışıltı sunuyor.

NASIL KULLANIRIM?

Burun köprüsü, elmacık kemikleri, Eros yayı veya kaşlar gibi yüzün vurgulanmak istenen yerleri üzerinde parmak uçlarıyla yapılacak olan ufak dokunuşlar, tüm ışığı yakalamaya yeter.

Zamanınız varsa, daha profesyonel bir uygulama için highlighter fırçası kullanabilirsiniz. Anastasia Beverly Hills Le Liquid Glow Highlighter ile herkes istediği highlighter tonuna ulaşabilir! Beyaz tenliler Oyster tonunu, aşırı beyaz tenliler ise Perla tonunu tercih edebilir. “Ara ton” denilen bir ten rengine sahipseniz Peach Fizz, daha koyu bir ten rengine sahipseniz Bronzed’i tercih edebilirsiniz.