Anneler Günü İçin Hediye Önerileri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

Cilt Bakımı

Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

14 Mayıs Pazar sabahı annenizi küçük ama anlamlı bir hediyeyle şaşırtmaya ne dersiniz?

Anneler Günü yaklaşıyor. Annenizin öz bakım rutinini biraz renklendirmek hoş olmaz mı? Onun için birbirinden farklı ve kullanışlı güzellik ve bakım ürünlerini seçtik. 

Hermès Twilly D’Hermès EDP Set 

Hermès’in meşhur parfümü bu kez Anneler Günü’ne özel kutusunda sunuluyor. Gianpaolo Pagni imzası taşıyan Tresse H desenleriyle süslenen set, ilhamını at binicilik törenlerinden alıyor. Sette 85 ml parfüm ve Twilly’nin zencefil, sümbülteber ve sandal ağacı notalarına sahip kokusunu içeren vücut sütü bulunduruyor. 

Lancôme Idôle EDP 

Üç farklı kadın parfümör tarafından tasarlanan Idôle, sürdürülebilir kaynaklardan üretilen gül ve beyaz şipre akorları içeriyor. 

Armani Sì EDP

Armani’nin ikonik parfümü Sì, günün her saati kullanıma uygun, tatlı ve floral bir parfüm. Modern, şehirli ve güçlü kadınlara hitap ediyor.

Sephora Collection Size Up Mascara 

Kum saati şeklindeki fırçasıyla tüm kirpikleri tek sürüşte kavrayan maskara göz makyajını bir üst seviyeye taşıyor. 

Sephora Collection Rouge Is Not My Name in Never Enough 

Nude tonlardaki rujları seviyoruz. Sephora’nın Rouge Is Not My Name serisindeki gül kurusu ruj günlük kullanım için ideal. Doğal kaynaklı içeriklerden oluşan saten bitişli ruj hem kalıcı hem de nemlendirici olma özelliğine sahip.

Dr. Jart+ Vital Hydra Solution Biome Essence 

Bu hafif yapılı esans cildin doğal nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki üç farklı hyalüronik asit türüyle cildin neme doymasını sağlar. Ayrıca hassas ve tahriş olmuş ciltleri nazikçe onarma konusunda rol oynuyor. 

Gisou Hydrating Cleanse & Care Set

Bu set annenizin saç bakımı rutinini baştan yaratacak. Gisou ürünlerinin gözde içeriğiyse bal. Bu setteki ürünlre yıpranmış saç tellerini yenilerken, saç derisini ölü deriden arındırmayı ve nemi hapsetmeyi amaçlıyor. 

Sephora Collection Bubble Bath & Shower Gel Argan 

Anneniz bu vücut jelini ister duş alırken ister köpük banyosu yaparken kullanabilir. Bedeni ve zihni yatıştıran argan notaları barındıran duş jeli %96 doğal içeriklerden oluşuyor.