ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ
Ana Sayfa Makyaj ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ

Cilt Bakımı

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ

Benim Annem, Benim Her Şeyim!

Bizi en çok seven, huzur veren, hayat enerjisine hayran kaldığımız annelerimizin günü 9 Mayıs, hızla yaklaşıyor!

Bu özel günü, kısıtlamalara rağmen neşeyle kutlayabilmek ve annelerimizi sevindirebilmek için; en prestijli markalar tarafından satışa sunulan güzellik ve bakım ürünlerini seçebilir, annenizin zevkine göre özelleştirilmiş en iyi indirimli Anneler Günü hediyeleri ile onu şımartabilirsiniz.

Sephora Türkiye, üyelere özel Anneler Günü’ne kampanyası kapsamında 3 ürün ve üzeri alışverişlerde sepette Black kartlılara %20, White kartlılara ise %15 indirim sunuyor!

Farklı Cilt Tiplerine Özel Cilt Bakım Setleri

Anneler Günü, cilt bakımı hediyesi için beklediğiniz an olabilir. Annenizin yaşı ne olursa olsun cilt tipine özel bir bakım seti ile tüm cilt bakım ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olabilirsiniz. Gündüz cilt bakımı için nemlendirici, göz altı serumu, gece yoğun bakım kremi ve cilt temizleme losyonu gibi farklı ürünlerle hazırlanan ve şık kutularda sunulan setlerle annenizin kullanmaktan memnuniyet duyacağı bir hediye verebilirsiniz.
Daha özel cilt bakımına ihtiyaç duyan anneler için kırışıklık ve leke karşıtı cilt bakım ürünlerinin yanı sıra güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyan yüksek SPF’li kremlerle tam koruma sağlayabilirsiniz. Foreo Bear Fushcia, La Mer Moisturizing Soft Cream, Ginzing™ Into The Glow Brightening Serum gibi, anneler günü cilt bakım ve makyaj ürünleri ile cildinin kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Evde SPA Keyfi İçin Vücut ve Banyo Bakımı Ürünleri

Anneler en özel bakımı hak eder. Ev konforunda eşsiz bir SPA deneyimi için hoş kokularıyla vücudu gevşeten ve daha olumlu bir ruh halini destekleyen vücut ve banyo ürünleri aradığınız Anneler Günü hediyesi olabilir. Frank Body Original Coffee Scrub, Dr. Jart+ Jet Vital Hydra Solution Kağıt Maske, Sephora Collection Mango Aromalı Vücut Peeling, Belif Aqua Bomb Jel Temizleyici, Sephora Collection El ve Ayak Bakım Maskeleri ile annenize özel bir SPA deneyimi hazırlayabilirsiniz. Atelier Rebul ve Jo Malone London gibi markaların yasemin, amber ve paçuli gibi aromaterapi seanslarının vazgeçilmez kokularıyla hazırlanmış en özel mumlarıyla benzersiz bir atmosfer yaratabilirsiniz.

 

 

İpeksi Yumuşaklıkta ve Işıl Işıl Saçlar İçin Saç Bakım Ürünleri

Anneniz için hem ihtiyaçlarını karşılayan hem de kullanmaktan zevk duyacağı bir hediye arıyorsanız saç bakım ürünleri beklentilerinizi karşılayabilir. Saça derinlemesine bakım yapan maskelerden saç parfümlerine kadar annenizin ihtiyaç duyduğu tüm saç bakım ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Tangle Teezer Saç Tarakları ve Moroccan Oil Repair Moisture Şampuan ile yaza giriş yaparken sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen anneler için en güzel hediyelerden biri.

 

Her Zaman Bakımlı Anneler İçin Makyaj ve Makyaj Aksesuarları

Makyaj malzemeleri ve aksesuarları Anneler Günü için aradığınız hediye olabilir. Fondötenlerden kapatıcılara, farlardan rujlara kadar geniş bir ürün yelpazesi arasından seçim yapabilirsiniz. Farklı ürünleri bir araya getirerek kişisel setinizi oluşturabilirsiniz. Makyaj tutkunu anneleri en çok sevindirecek hediyeler ise: Benefit – They’re Real Magnet Mascara, Nars Radiant Creamy Concealer Custard, Fenty Skin Start’r Cilt Bakım Seti, Sephora Collection Size Up Maskara, Dior Addict Lipstick, Natasha Denona Palette Glam Far Paleti, Huda Beauty Bomb Brows Micro Pencil, Nars Orgasm Liquid Blush….

 

 

Annenizin makyaj yaparken ihtiyaç duyabileceği temel fırçaları içeren Sephora Collection yüz ve göz makyaj fırça setini hediye edebilirsiniz.

Anneler Günü’nün en özel hediye seçeneklerinden birisi de kuşkusuz parfüm seçenekleridir. Anneler Günü parfüm kampanyası ile en güzel kokuları hediye edebilir, annenizi her gün mutlu edecek en özel hediyeleri ayrıcalıklı Sephora fiyatlarıyla şimdi satın alabilirsiniz.