ANNELER GÜNÜ’NÜ PARFÜM KAMPANYASI İLE KUTLUYORUZ!
Ana Sayfa Parfüm ANNELER GÜNÜ'NÜ PARFÜM KAMPANYASI İLE KUTLUYORUZ!

Parfüm

ANNELER GÜNÜ’NÜ PARFÜM KAMPANYASI İLE KUTLUYORUZ!

Benim Annem, Benim Her Şeyim!

Her yılın Mayıs ayında hayatınızın en değerli varlığı olan annenizi mutlu edecek ve şımartacak bir hediye arıyorsanız parfüm her zaman iyi bir seçenektir.

Anneler Günü hediyesi söz konusu olunca parfüm akla ilk gelen hediye seçeneklerinden biri olsa da doğru parfümü bulmak çok kolay olmayabilir. Annenizin hoşuna gidecek, karakterini ve tarzını yansıtacak bir parfüm seçmeniz için göz önünde bulundurmanız gereken pek çok kriter vardır.

Sizler için en doğru parfümü almanıza yardımcı olacak bazı ipuçları hazırladık.

Üstelik Anneler günü parfüm kampanyası ile seçeceğiniz parfümü Sephora’da bu yıl %20 indirim avantajı ile bulabilirsiniz.

Anneler Günü İçin Parfüm Önerileri

Moda ve makyaj gibi parfüm de birçok kadının kendini ifade etme biçimidir. Anneler için hediye fikirleri söz konusu olunca da parfümlerin etkisi her zaman oldukça güçlü olmuştur. Ancak annenizi gerçekten tanımlayan ve yansıtan bir parfüm seçmek göründüğü kadar kolay değildir. Sephora’da her kadının dikkatini çekecek farklı aromalara sahip Anneler Günü için parfüm seçenekleri bulabiliriniz.

Anneler Günü’nde Parfüm Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Mükemmel Anneler Günü hediyesi arayışında sizlere rehberlik etmesi için bazı ipuçlarına dikkat ederek en iyi parfümü ve seti seçebilirsiniz.

 

Denenmiş ve Onaylanmış Favori Parfümü Seçin

Annenize hediye alırken bazen klasiklerden şaşmamak daha etkili olabilir. Annenizin yıllar içerisinde makyaj masasında en çok yer kaplayan ve daimi favorisi olan bir parfümü varsa işiniz biraz daha kolaylaşır. Sürekli kullanılan imza kokusunu yenilemek için Sephora’nın bu güne özel olarak sunduğu Anneler Günü parfüm kampanyasını harika bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Annenizin imza kokusunu bir kez daha anımsamasını sağlayarak yüzünde tatlı bir tebessüm yaratmak için ona en sevdiği parfümle süpriz yapabilirsiniz.

Özellikle parfüm kategorisinin son yıllarda vazgeçilmezleri arasında yer alan Yves Laurent  Libre kokusu annenizin de favorilerinden olabilir. Lavanta ve çiçeksi aromalardan hoşlanan kadınların en sevdiği parfümler listesinde en başlarda bulunan Libre; mandalina, lavanta, kuş üzümü, turunç yaprağı yağı, yasemin, lavanta, portakal çiçeği, vanilya, sedir ağacı, ambergris ve misk içerikleri karışımından oluşur.

 

 

Annenizin Hoşlanacağını Düşündüğünüz Aromaları Seçin

Anneler Günü parfüm seçeneklerinin zenginliği karşısında kararsız kalırsanız genel olarak hoşlandığı aromaları içeren kokulara yönelebilirsiniz. Daha önce kullandığı notalara benzer etkiler taşıyan taze, çiçeksi, odunsu, pudramsı, narenciye ve baharatlı parfüm grupları arasından seçim yapabilirsiniz.

Anneniz vanilya bazlı ve çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsa Micheal Kors’un en yeni parfümü Gorgeous harika bir seçenek olacaktır. Pek çok kadının favorisi olmaya aday Gorgeous, içerisinde turunçgiller, meyveler, çiçekler, vanilya, tütün ve odunsu notalar barındırır.

Lüks Bir Klasik Satın Alın

Annelere hediye alırken koku zevkleri konusunda kararsız kalmanız halinde klasikleşmiş bir parfüm seçebilirsiniz. Parfüm dünyasında adeta fenomen haline gelen imza kokuları set halinde veya tek başına satın alarak annenizin kendisini özel ve değerli hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Mugler Thierry, tıpkı annenizin sizin hayatınızdaki etkisi gibi zamansız bir klasiktir. Bu ikonik parfüm, zarafet veren bir koku için yasemin, ahududu, kaşmir ağacı, beyaz amber ve misk notaları içerir.

Annenizin hayatınızdaki varlığını onurlandırmak ve değerini en zarif şekilde ifade edebilmek için siz de hemen şimdi indirimli Anneler Günü hediye önerileri listesinin favorileri arasında yer alan en iyi parfümleri %20 indirim fırsatı ile keşfedin!

Sephora’da bulunan Anneler Günü’ne özel cilt bakımı ve makyaj ürünlerine de göz atmayı unutmayın!