Athbeauty Trendi Yükselişte
Ana Sayfa Makyaj Yüz Athbeauty Trendi Yükselişte

Cilt Bakımı

Athbeauty Trendi Yükselişte

Egzersiz öncesi ve sonrası cilt bakımı ve makyaj önerilerimiz burada.

Son dönemin en gözde güzellik trendlerinden olan athbeauty radarımızda. Spor ve atletizm dünyasından ilham alan bu trend, sağlıklı bir yaşam tarzıyla pratik güzellik arasında mükemmel bir denge kurmayı hedefliyor. Seçtiğimiz ürünlerle kendinize spor öncesi ve sonrası için yeni bir rutin oluşturabilirsiniz. 

Sephora Collection Body Brush 

Bu vücut fırçası, spor öncesi ve sonrasında duşta günlük cilt bakım rutininizin bir parçası olarak kullanılabilir. Kuru ya da ıslak cilt üzerine uygulanabilen fırça, ölü derileri nazikçe temizlerken kan dolaşımını da hızlandırmaya yardımcı olur. 

Sephora Collection Exfoliating Body Granita 

Sephora Collection’ın vücut peeling’i, argan yağı ve peeling etkili yapısıyla cildi nazikçe temizleyerek canlandırır ve pürüzsüzleşmesini sağlar. Spordan sonra vücudunuzu arındırmak için faydalı bir adım. 

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 

Brezilya’nın tropik güzellik sırlarından ilham alarak üretilen bu vücut kreminin içeriğinde açai, guarana özü, shea ve Hindistan cevizi yağları var. Cildi nemlendirirken, cildin daha sıkı görünmesine yardımcı oluyor. 

Moroccanoil Volumizing Mist 

Bu saç bakım spreyinin içeriğinde Moroccanoil’ın özgün argan yağı formülü bulunuyor. Saçları ağırlaştırmadan kontrol altına alma ve gün boyu kalıcı hacim kazandırma özelliğine sahip. Ayrıca saçları besleme ve nemlendirme konusunda etkili. 

Byoma Balancing Face Mist 

İçeriğinde probiyotikler ve dengeleyici laktik asit bulunan bu yüz spreyini, spor öncesi, sonrası ve egzersiz sırasında cildinizi nemlendirmek ve tazelemek için kullanabilirsiniz. 

Drunk Elephant Sweet Pitti Deodorant Cream 

Etkili ve temiz içeriklerden oluşan bir deodorant arıyorsanız, Drunk Elephant’ın bu deodorantını deneyin. Karbonat, uçucu yağ ve alüminyum türevi bileşenler içermeyen deodorantta mandelik asit, marula ve shea yağları bulunuyor. 

Tarte Shape Tape Radiant Concealer 

Spor yaptıktan sonra pratik ve doğal bir makyajla güne devam etmek için yalnızca birkaç adım yeterli. Bu kolay makyaj rutininde çok işlevli bir kapatıcı hayat kurtarıcı. Tarte’ın meşhur Shape Tape serisinin bir üyesi olan bu kapatıcı, parlak bitişiyle aydınlık  bir görünüm vadediyor. Hiyalüronik asit içeren formülüyle cildi uzun süre nemlendirme konusunda etkili. 

Benefit Cosmetics 24-HR Brow Setter 

Benefit’in kaş sabitleyicisi, kaşlarınızın spor yaparken bile sabit durmasını sağlıyor. Pamuk ekstresi içeren esnek ve şeffaf bir formüle sahip. Kaşlar için özel olarak yaratılan fırçasıyla uygulaması oldukça kolay. 

Sephora Collection CARE Better Rouge – 02 Happy Peony 

Egzersiz öncesi ve sonrasında ruj sürerek anında görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Sephora’nın CARE serisindeki saten bitişli rujlar, dudaklara uzun süre kalıcı canlı bir renk katıyor. Rujların içeriğinde nemlendirici ve renk arttırıcı annatto yağı var.