Babalar Günü İçin Hediye Önerileri
Ana Sayfa Parfüm Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Cilt Bakımı

Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Babalar Günü için geri sayım başladı. Sephora editörleri parfümden cilt bakımına hediye önerileriyle ilham veriyor.

Özel günler hepimize sevdiklerimizi mutlu etme fırsatı sunuyor. Babalar Günü için hediye seçmekte zorlanıyorsanız Sephora editörlerinin hazırladığı hediye rehberine göz atın. Parfümden cilt ve saç bakımı ürünlerine kadar geniş bir yelpazede hediye seçkimiz burada. 

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo EDP Intense

Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo, okyanus esintilerini andıran açılışıyla yaz mevsimine övgü niteliğinde. Kokudaki lavanta ve biberiye notalarının şaşırtıcı birlikteliğine amber, paçuli ve misk eşlik ediyor. 

Yves Saint Laurent MYSLF EDP

Yves Saint Laurent MYSLF iddiali bir koku. Bergamot ve greyfurt notaları kokuya ferahlık katarken, koku yayıldıkça odunsu ve baharatlı notalara sahip olan ambroksan ve paçuli hissediliyor.

Hugo Boss Bottled Triumph Elixir

Hugo Boss Bottled Triumph Elixir yoğun olduğu kadar iç açıcı bir koku. Vetiver ve paçuli, menekşe yaprağıyla açılan kokuya odunsu bir hava katıyor. 

Gucci Guilty Pour Homme Gift Set

Hediye setleri özel günlerin vazgeçilmezi. Gucci’nin bu setinde parfüm, deodorant ve duş jeli yer alıyor. Gucci Guilty Pour Homme odunsu ve ferah baharat notalarıyla portakal çiçeği ve paçuliyi buluşturuyor.

Benefit The Porefessional Smooth Sip

Bu su bazlı jel yapıdaki hafif nemlendirici yaz ayları için ideal. Özellikle cildi yağlı ve gözenekli olanlar bu nemlendiriciyi rahatlıkla kullanabilir. İçeriğindeki niasinamid gözenekleri hafifletmeye, aloe vera ve skualen ise cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. 

Estée Lauder DayWear Matte Oil-Control Anti-Oxidant Gel Creme

Antioksidan hazinesi içerikleriyle öne çıkan jel nemlendirici özellikle bahar ve yaz ayları için kurtarıcı olmaya aday. Mat bir bitişe sahip olduğu için ciltteki parlamayı kontrol altına alma konusunda etkili. İçeriğinde şişkinliği hafifletmeye yardımcı kafein ve nemi hapsetme özelliği olan hiyalüronik asit bulunuyor. 

Sephora Collection Strengthening Shampoo

Sülfat içermeyen Sephora Collection Strengthening şampuan, nazik formülasyonuyla saçları beslemeyi ve güçlendirmeyi hedefliyor. Konu saç olunca ilk akla gelen içeriklerden olan biotin saçları güçlendirmeye yardımcı oluyor. Buğday proteini özellikle hasarlı saçları onarma görevini üstlenirken, gliserin ise saçları nemlendiriyor.