Babalar Günü İçin Hediye Önerileri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

Cilt Bakımı

Babalar Günü İçin Hediye Önerileri

18 Haziran Pazar babanızı bu seçkiden ürünlerle şımartın. 

Babalar Günü için doğru hediyeyi mi arıyorsunuz? Babanızın dört mevsim bakım rutinine dahil edebileceği fikirleri bir araya getirdik.  

Versace Eros 

Oldukça maskülen bir parfüm olan Eros narenciye yağları, lavanta ve paçuli notaları başta olmak üzere odunsu ve taze kokuları birleştiren güçlü bir formülasyona sahip. 

Prada Luna Rossa Ocean 

Usta parfümörler Anne Flipo ve Carlos Benaim tarafından formüle edilen Prada Luna Rossa Ocean bergamot, vetiver, iris ve paçuli notaları içeriyor. Taze, temiz ve aromatik parfüm tercih eden babalar için ideal. 

Tom Ford Ombre Leather 

Siyah deri, menekşe ve yasemin çiçeği notalarının öne çıktığı bu parfüm,  suni deriyle kaplı siyah şişesiyle stiline düşkün babalar için harika bir hediye. 

Sephora Collection Cactus Foot Masks

 Babanızın yorgunluğunu hafifletmek istiyorsanız ona bu rahatlatıcı ve nemlendirici ayak maskelerinden hediye edebilirsiniz. Nemlendirme özelliği ile bilinen kaktüs aynı zamanda ayakları ferahlatıyor. 

Sephora Collection Mango Hand Masks 

Mango yağı özü içeren bu el maskesi, zengin yağ asitleriyle kuru cildi beslemeye ve onarmaya yardımcı oluyor. 

Sephora Collection Super Glow Cleansing Powder 

Her cilt tipine uygun toz halindeki yüz temizleyici, C ve E vitaminleriyle cildi kurutmadan aydınlatıyor. Bir tutam toza birkaç damla su ekleyerek cilde uygulanıyor. 

Sephora Collection Clean Skin Gel 

Prebiyotik ve aloe vera içeren esanssız jel temizleyici cildi hem temizleyen hem de yatıştıran bir yapıya sahip.