Babalar Günü’nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutlayın!
Ana Sayfa Parfüm Babalar Günü'nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutlayın!

Cilt Bakımı

Babalar Günü’nü Sephora Ayrıcalıklarıyla Kutlayın!

Geride bıraktığımız anneler gününden sonra şimdi sıra babalarda! 19 Haziran Pazar günü kutlamaya hazırlandığımız Babalar Günü’nde en güvenli limanımız babalarımız için hediye alternatifleri aramaya başladık bile! Sephora olarak, “Her şeyin en güzeli, babama.” mottosu ile bugün itibariyle başlayan kampanyamızda sunduğumuz ayrıcalık ve fırsatlarla babalarımız için birbirinden özel hediye alternatifleri sizleri bekliyor.  500 TL üzeri parfüm alışverişlerinizde seçili ürünlerde %20 indirim ve Black ve White Card sahiplerine özel cilt bakım ürünlerinde ise 2.üründe %30 indirimimiz olacak.

Gelin sizler için oluşturduğumuz hediye önerileri seçkimize beraber göz atalım;

Clinique Moisture Surge

100 saate kadar nemlendirme hedefiyle tasarlanan Clinique Moisture Surge, cilt yüzeyinin 10 kat daha derinine ulaşır. Cildi nemlendirerek dolgun ve ışıltılı bir etki bırakmaya yardımcı olur. Moisture Surge nemlendirici yüz kremi hyalüronik asit, aloevera özleri ve aktif aloe suyu içerir. İçeriğindeki hyalüronik asit cildinizin nemli ve ışıltılı görünmesine yardımcı olurken; aloevera özleri ise cildi dolgunlaştırmaya ve kalıcı nem sağlamaya destek olur.

Biotherm Day Control 48 Saat Etkili Roll On

Biotherm Day Control erkek deodorantı, sahip olduğu yeni Smart Protect ™ teknolojisi sayesinde 48 saate kadar yüksek performans ve terlemeye karşı uzun süreli koruma sunmayı amaçlayarak tasarlanmıştır.

 

Armani Acqua Di Gio

Acqua di Giò Eau de Parfum, okyanusun sonsuz ufkunu ve yeniliği temsil eden, geleceğin erkek kokusudur. Yenilikçi deniz notalarının doğal yeşil mandalina, adaçayı, vetiver, paçuli ve odunsu mineraller ile harmanlandığı güçlü, uzun süreli bir tazelik içerir. Giorgio Armani dört kilit noktada sürdürülebilirliği destekler: Parfüm şişesi çevre dostudur ve tüm boyları yeniden doldurulabilir bir tasarıma sahiptir, doğal ve sürdürülebilir kaynaklı bileşenlerden oluşur ve Guatemala’daki orman koruma programlarına katkıda bulunur.

 

Givenchy Gentlemen Givenchy

Givenchy, modern zamanın centilmen erkekleri için zamansız, zarif ama cesur bir koku yarattı. Lavanta ve irisin beklenmedik çiçeksi dokunuşu, tatlı armut ile birleşince duyguları harekete geçiriyor. Paçuli ve deri notası ise kokuya maskülen bir karakter katarak farklılığını ortaya koyuyor. Üst Notalar: Armut Orta Notalar: Lavanta ve İris Alt Notalar: Deri ve Paçuli

 

Hugo Boss Boss Bottled EDT 

Kendinden emin ve çağdaş: temiz çizgiler, BOSS Bottled ikonik bir klasik olmaya aday! Zarafet ve stili birleştiren modern erkek düşünülerek tasarlanan kokunun üst notalarında elma, karabiber ve bergamot; orta notalarda ise tarçın, kestane ve kakule; baz notaları ise misk ve vetiverdir.

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Onarıcı Gece Serumu

Chronolux Power Signal Teknolojisi ile Advanced Night Repair Serum, yaşlanma belirtileri ile savaşmayı hedefler. Daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. Cildin daha genç, daha parlak ve ihtiyacı olan neme ulaşarak daha dolgun bir yapı kazanmasına destek olur.