BAHAR DETOKSU İLE CİLDİNİ UYANDIR!
Ana Sayfa Cilt Bakımı BAHAR DETOKSU İLE CİLDİNİ UYANDIR!

Cilt Bakımı

BAHAR DETOKSU İLE CİLDİNİ UYANDIR!

Zorlu bir sene geçirdik. Cildimiz de tıpkı bizim gibi yoruldu… Maskelerin altında uzun süre havasız kalan ve maskeyle temas eden cildimize her zamankinden daha fazla özen gösterdik. Şimdi ise Baharın gelişiyle hem enerjimizi hem de cildimizi tazelemenin tam zamanı! İşte alanında en çok sevilen kahraman ürünlerle Bahar Cilt Bakım Detoksu önerilerimiz;

Temizleme & Arındırma

Bahara tazelenmiş bir ciltle girmenin ilk adımı cildini ve gözenekleri tıkayan kalıntıları derinlemesine arındırmaktır. Makyajını nazikçe arındırmak için Clinique Take The Day Off Krem Temizleyici pratik bir seçenek. Gözenekleri tıkayan kir ve makyaj kalıntılarını arındırmak içinse Bambu Kömürü içeren GlamGlow Supertoner tam sana göre!

 

Nemlendirme & Onarım

Cildini temizleyip tazeledikten sonra cilt ihtiyacına uygun Serum ve Nemlendirici ile temel bakımını sağlayabilirsin. Kışın kullandığın yoğun besleyici yapıda ürünleri havaların ısınmasıyla daha hafif dokudaki ürünlerle değiştirmek doğru bir adım olacaktır. Cildimiz de bizim gibi zor bir süreçten geçti. Cildini onarmak için Estee Lauder Advanced Night Repair Serum‘dan daha iyi bir seçenek olamaz! Nemlendirme adımı için ise sana iki önerimiz var. Eğer derinlemesine nem arıyorsan Clinique Moisture Surge, enerjik & canlı bir nemlendirici arıyorsan Ginzing Energy Boosting Moisturizer tercih edebilirsin.

Maske & Özel Bakım

Göz bakımını ve haftalık maske uygulamasını asla atlama! Özellikle koruyucu yüz maskelerinin altında kalan cildimizin ve gözeneklerimizin haftalık & düzenli bir şekilde arındırılması gerekiyor. GlamGlow Supermud Maske ise bunun için birebir. Her zamankinden daha fazla ekran ışığına maruz kalan gözlerimize bakım yapmayı asla unutmamalıyız. Bahar Detoksunu tamamlamak için Estee Lauder Advanced Night Repair Eye ve Clinique All About Eyes seçeneklerine göz atabilirsin.

 

Şimdi #BaharDetoksu önerilerimiz ile cildini uyandırma sırası! Haydi sen de cildinin ihtiyacına uygun favorileri keşfet, bahar detoksu bakımı ile yenilen!