Bahar Sezonunu Müjdeleyen Parfüm Önerileri
Ana Sayfa Parfüm Bahar Sezonunu Müjdeleyen Parfüm Önerileri

Parfüm

Bahar Sezonunu Müjdeleyen Parfüm Önerileri

Nisan ayına sayılı günler kala hepimiz dört gözle baharın gelişini bekliyoruz… Bahar aylarıyla beraber gelen taptaze çiçek kokuları, yeşeren ağaçlar, ışıl ışıl parlayan güneş ile eminiz ki hepimizin enerjisi bir hayli yükselecek. Bahar kapıdayken, çiçek kokuları hafiften burnumuza gelmeye başlayacakken biz de gününüzü daha da güzelleştirmek için sizlere bahar aylarına uygun parfüm önerilerimizi derledik.

Sephora Collection Do Not Drink

Sephora Collection’ın Do Not Drink parfüm serisi birbirinden farklı zevke hitap eden koku seçkisine sahip… Bu geniş seçki içerisinden sizler için önerimiz, bahar aylarına uyum sağlayacağını düşündüğümüz Do Not Drink- Mandalina+Matcha. Leziz bir kokteyle gibi incelikle hazırlanan bu gurme parfümün içerisinde şaşırtıcı Fleur de Sel ile desteklenen vanilya notaları, yazı hatırlatan parfümleri ve hafif tatlı/tuzlu aromaları sevenlere hitap ediyor. Koleksiyondaki diğer tüm parfümlere Sephora mağazalarından, sephora.com.tr’den ve Sephora mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt

Toplantılar, mail’ler derken günlük rutinlerinizden sizi uzaklaştıracak bir parfüm…Dalgaların uzak diyarlardan getirdiği deniz tuzu ile ferahlatılmış bir hava ve nadir bulunan Ambrette Tohumunun dengelyici ve harmanlanmış hali bu parfümde sizlerle buluşuyor…

 

YSL Libre Intense

YSL LIBRE’nin ikonik içerik yapısında olan Fransız lavantası ile Fas’tan gelen portakal çiçeği arasındaki ateşli gerginlik, cezbedici ve şehvetli bir şekilde YSL Libre Intense‘de yeniden yorumlanıyor… Eriyen çiçeksi notaların yoğunluğuyla harmanlanan portakal çiçeği ile yakıcı orkide akoru eşsiz bir deneyim sunuyor.

 

Armani My Way

Armani My Way, ufkunuzu genişletmek için, sizi dünyanın her hangi bir yerinde denk gelebileceğiniz anlamlı deneyimlere çağıran bir kokudur… Açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusudur. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır’dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan’dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginia’nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur.

 

Lancome Idole

Bahar aylarına en yakışan parfümlerden biri olan Lancome Idol, içinde bulunan gül, yasemin çiçeği aromalarıyla ve incecik, zarif tasarıma sahip şişesi ile adeta gününüze ilham katmak için tasarlanmış….
Kadınların kadınlar için yarattığı bir parfüm olan Lancome Idole, parfüm dünyasının ilk miskli floral şipre parfümünü hayata getirdi. Sizi mis gibi, taze çiçek kokuları eşliğinde bambaşka diyarlara götürecek .

 

 

Narciso Rodriguez For Her Pure

Kalp notasında bulunan markanın imzası misk içeriği, en etkileyici ve en saf hali ile sunuluyor… Miskin en saf hali gününüze ferah bir etki katmaya geliyor. Misk, yasemin, amber,portakal çiçeği ve paçuli…. Hepsi Narciso Rodriguez For Her Pure‘da bir arada.