BAKIŞLARINIZI CANLANDIRMAYI HEDEFLEYEN GÖZ KREMLERİ
Ana Sayfa Güzellik İpuçları BAKIŞLARINIZI CANLANDIRMAYI HEDEFLEYEN GÖZ KREMLERİ

Cilt Bakımı

BAKIŞLARINIZI CANLANDIRMAYI HEDEFLEYEN GÖZ KREMLERİ

Göz altı morlukları bu günlerde sosyal medya kullanıcıları arasında yeniden trend haline gelmiş olsa da, aslında morluklar sağlıklı bir görünümün işareti değildir. Çoğu zaman yağ bezeleri, kaz ayağı çizgileri ve hafif şişlikler de göz altı morluklarına eşlik eder.

Uykusuzluk, makyaj, stres, güneşe çok maruz kalmak, çevre kirliliği ve dehidrasyon gibi faktörler bu morluklara sebep olsa da, göz altı problemlerinizin  yaş almaya ve genetiğinize bağlı olabileceğini de unutmayın.

Göz altı morluk ve çizgilerini hafifletmek için yüz yogası, geceleri karanlıkta en az 8 saat uyumak ve çay poşeti ile göz banyosu gibi doğal yöntemlerin yanı sıra, cerrahi müdahaleler de uygulanıyor. Fakat cilt bakımınıza önem veriyorsanız, rutininize ekleyeceğiniz göz kremleri, düzenli kullanımda göz çevresindeki cilt problemlerinizin önüne geçmenize büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Göz çevresindeki pigmentasyonu yavaşlatmak, kaz ayağı çizgilerini hafifletmek ve cilt bakımı rutininizin sonuçlarını daha hızlı alabilmek için size yardımcı olacağını düşündüğümüz göz kremlerini derledik.

Medical Beauty Research – Cytoline Eye Care Cream 

Cildin serbest radikallerden arınmasına ve bölgedeki mikro dolaşımın düzenlenmesine yardımcı olur. Jojoba yağı, shea yağı ve kafein ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir.

 

 

Filorga – Optim Eyes Stick Contour

Hyaluronik asit, canlandırıcı deniz özü ve peptidlerle göz çevresinde oluşan uykusuzluk kaynaklı yorgunluk belirtileriyle savaşmayı kolaylaştırır.

Estee Lauder – Advanced Night Repair Eye Concentrate

ChronoluxCB™ Teknolojisini içerir. Bu patentli çözüm, cildin gece arınmasını destekleyerek göz bölgesinin doğal gece onarımını gerçekleştirmesine yardım eder. İnce çizgiler, kırışıklıklar, göz altı torbaları ve renk tonu eşitsizlikleri gibi yaşlanmanın tüm görünen belirtilerini onarmaya yardımcı olur.

The Inkey List – Retinol Eye Cream 

Hassas ciltlerin tercih edebileceği retinol içeren bu krem, ekstra koruma sağlarken ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcıdır. Gece kullanılması önerilir.

Milk – Mini Cooling Water Gel Stick

Cooling Water, enerjik ciltler için kafein ve yatıştırıcı deniz suyu sayesinde yüz şişliklerinin indirilmesine yardımcı olan canlandırıcı bir stick jeldir. Kuru ciltler ve şiş göz altı gibi cilt problemlerini hedefler.

Dr Jart+ – Ceramidin Eye Cream

Patentli 5 seramid kompleksi sayesinde cildin sıkılaşmasını destekler ve hiperpigmentasyonu önlemeye yardımcı olur.

 

Lancome – Renergie Yeux Multi Lift Ultra

İçerdiği doğal kaynaklı hyalüronik asit ve aktif keten tohumu özütüyle göz çevresinin dolgun ve sıkı bir görünüm kazanmasını destekler.