Barbiecore Makyajı İçin İpuçları
Ana Sayfa Makyaj Göz Barbiecore Makyajı İçin İpuçları

Makyaj

Barbiecore Makyajı İçin İpuçları

Makyaj rutininizde yapacağınız küçük değişikliklerle Barbie’nin pespembe dünyasının bir parçası olun.

Barbie’nin ışıltılı ve pembe dünyasına hoşgeldiniz! Bir süredir moda ve güzellik dünyası Barbiecore akımına teslim oldu. Biz de bu trendin makyaj dünyasına taze bir soluk getirdiğini düşünüyoruz. Pembenin farklı tonlarının yanı sıra ışıltılı dokuların başrolde olduğu Barbiecore makyajını uygulamak için ihtiyacınız olan ürünleri bir araya getirdik. 

Sephora Collection Cream Lip Stain Pink Souffle 

Bu ruj, Sephora’nın likit koleksiyonundaki en Barbiecore renklerden birine sahip. Mat olmasına rağmen dudakları kurutmamasını içeriğindeki avokado yağı ve E vitaminine borçlu. Uzun süre kalıcı olması da bonus!

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer in Riri 

Barbiecore tarzının olmazsa olmazı iyi bir dudak parlatıcısı. Pastel gül kurusu tonundaki Riri, tek sürüşte ışıltılı ve dolgun dudaklara kavuşmanız için yaratıldı. İster tek başına, ister ruj rutininizin son adımında kullanabilirsiniz. 

Huda Beauty 1 Coat Wow! Mascara 

Bu pratik maskarayla gözlerinizi odak noktası haline getirebilirsiniz. Huda Beauty’nin yeni maskarası, adından da anlaşılacağı üzere tek kat uygulamayla bile dramatik ve uzun kirpiklerle gözlerinizi vurgulamayı vadediyor. Fırçasının kavisli tarafı hacim sağlaması, dışbükey tarafı ise dolgunluk vermesi için özel olarak tasarlandı.

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer Mesmerize 

Barbiecore makyajında başrolde daima ışıltı var. Rare Beauty açık pembe likit aydınlatıcı cildinize tam aradığınız aydınlığı sağlama konusunda etkili. İçeriğindeki inci parçacıkları ve ağırlık yapmayan dokusu bu aydınlatıcıyı özel kılıyor.

Milk Makeup Lip + Cheek Rally 

Hem dudaklarda hem de yanaklarda kullanılabilen bu krem allık, canlı pembe tonuyla Barbiecore tarzınızı tamamlar. Küçük boyutuyla her an yanınızda taşımanıza elverişli. 

Sephora Collection Color Shifter Mini Eyeshadow Palette Pink Dimension 

Göz makyajınıza pembe tonlarını eklemeye ve biraz deneysel olmaya ne dersiniz? Bu mini far paletinde Barbiecore estetiğine uygun pembe tonları var.

Sephora Collection Holographic Face Jewels 

Barbiecore ışıltısını yaratmak için holografik makyaj aksesuarlarına bir şans verin. Son yılların vazgeçilmez makyaj detaylarından olan bu pratik yüz mücevherleriyle göz makyajınıza ışıltı katabilirsiniz. 

Sephora Collection Nail Patch Star Dust 

Nail art’ın en pratik haliyle tanışın. Bu eğlenceli ve pratik tırnak yamalarını uygulamak yalnızca beş dakikanızı alıyor. Böylece Barbiecore trendini tırnaklarınıza da taşıyabilirsiniz.