Bella Hadid’li Dylan Blue Kampanyası
Ana Sayfa Parfüm Bella Hadid’li Dylan Blue Kampanyası

Parfüm

Bella Hadid’li Dylan Blue Kampanyası

Dylan Blue Pour Femme yeni kampanyasında markanın ateşli ve çekici doğasının bir temsili olan Bella Hadid tarafından tasvir ediliyor. Şehvetli ada gecelerini çağrıştıran Bella’nın kendine özgü güveni, uçuşan, gece mavisi bir elbise giymiş bir resifte poz verirken yayılıyor. Tutkusu ve baştan çıkarıcılığına Bella Hadid’le yeniden hayat veren Dylan Blue Pour Femme, karşı konulmaz çiçeksi, meyvemsi ve odunsu notaların egzotik dansı…

Versace, Dylan koleksiyonunu Akdeniz’de bir tatille yeniden ziyaret ediyor. Gözlerden uzak adalara kaçışı çağrıştıran Dylan Blue kampanyası, altın saatlerde kristal gibi denize bakan bir plaj partisini anımsatıyor. El değmemiş doğayı lüks ambiyansla birleştiren Sardunya kıyısındaki küçük bir adada çekilen kampanya filminde, adanın köpüklü suyu, iki kokunun tonlarıyla eşleşiyor. Benzersiz kaya oluşumlarıyla çerçevelenmiş kristal berraklığındaki sularla karakterize edilen özel ada, sakin ve huzurlu bir enerji yayan inanılmaz renklere ve ışığa sahip.

Özel bir tatil yeri olan ada, kapılarını yalnızca Versace ekibine açarak huzur atmosferini güçlendiriyor. Keyifli bir kaçışı anımsatan kampanya, bizi kokuların göz alıcı kişileştirmelerinin yaşadığı Versace sahil evreninin pastoral bir tasvirine taşıyor.

Markanın yenilikçiliğe olan tutkusunu yansıtan çekimlerde kullanılan kamera, özellikle kampanya için oluşturuldu. İlk önce bu farklı çekim tekniğini test etmek için küçük bir model olarak hazırlanmış olan kamera, sonunda akıcı, hızlı dairesel hareketler oluşturmak için inşa edildi. Film yönetmeni Gordon Von Steiner ve fotoğrafçı Harley Weir, iki kahramanımızı güzel bir kumsalda suyun içinde ve dışında deniz tonlu Versace tasarımlarıyla gösteriyor.