BENEFIT’TEN TARZINA UYGUN KAPATICILAR!
Ana Sayfa Makyaj BENEFIT'TEN TARZINA UYGUN KAPATICILAR!

Makyaj

BENEFIT’TEN TARZINA UYGUN KAPATICILAR!

Benefit, yeni kapatıcıları ve güncellenen renk seçenekleriyle Sephora Güzellik Tutkunları’yla buluşuyor.

Boi-Ing Cakeless kapatıcıya yeni tonlar eklenirken, YENİ! Boi-Ing Bright on Concealer serumsu yapısı ve koyu pigmentleri kamufle etmeye yönelik formülüyle dikkat çekiyor.

Bu özel lansman için “kendi tarzınla aydınlat & kapat” diyen Benefit, yeni ürünlerinin özellikleri ve geniş renk seçenekleriyle mottosunu destekliyor.

 

 

 

YENİ! BOI-ING BRIGHT ON CONCEALER – AYDINLIK ETKİ VEREN KAPATICI

 

YENİ Boi-ing Bright On Concealer göz altındaki koyu halkaları, ciltteki renk eşitsizliklerini kamufle etmeye yardımcı olmak için idealdir.

Boi-Ing Bright On kapatıcının formülünde yer alan kırmızı yosun özleri cildin aydınlık görünümünü desteklerken, ultra ince inciler renk eşitsizliklerini kamufle etmeye yardımcı olur.

Göz çevresindeki koyu halkaların yarattığı yorgun görünümü anında daha dinlenmiş bir görünüme çevirmek için az miktarda uygulama yeterli gelecektir. Serum özellikli formülü ciltte makyaj olduğu hissini unutturacak hafifliktedir. Uzun saatler kalıcı olması sayesinde gün içerisinde tazeleme ihtiyacı yaratmamaktadır.

 

YENİ TON SEÇENEKLERİYLE:

 

BOI-ING CAKELESS CONCEALER – YOĞUN ÖRTÜCÜLÜKTE KAPATICI

Boi-Ing Cakeless Concealer, bir kapatıcıdan beklenen her özelliğe sahip üstelik şimdi yeni ton seçenekleriyle! Sevilen kapatıcı Boi-Ing Cakeless şimdi yeni ton seçenekleriyle tam 30 tonda!* Her cilde uygun bir ton sunuyor. Boi-Ing Cakeless’ın yoğun kapatıcı formülü, ağırlık hissi yaratmadan kat kat uygulanabilir. Esnek aplikatörü, fazla ürün kullanımını engelleyerek, doğal bir görünüm elde edilmesini destekler.