BİR RUJDAN DAHA FAZLASI; SEPHORA COLLECTION ROUGE IS NOT MY NAME
Ana Sayfa Makyaj Dudak BİR RUJDAN DAHA FAZLASI; SEPHORA COLLECTION ROUGE IS NOT MY NAME

Makyaj

BİR RUJDAN DAHA FAZLASI; SEPHORA COLLECTION ROUGE IS NOT MY NAME

Son dönemde yükselişte olan likit rujlar ve lipgloss’lara geçmişten iddialı bir rakip geliyor; Sephora Collection Rouge Is Not My Name! Uzun yıllar her kadının makyaj çantasında baş rolü oynayan ikonikleşmiş “bullet lipstick”leri gündemimize geri taşıyoruz! Sephora Collection’ın ikonik ruju Lip Stain’den ilham alarak konforlu, çarpıcı ve bakım odaklı Rouge Is Not My Name serisini tasarladık.

Daha yüksek pigmentasyon, daha cesur renkler ve nem etkisi bu yeni ruj serisinde bir arada! Nude’lardan çarpıcı kırmızılara kadar 20 farklı renk alternatifi sunan seri her tarz ve her yaştaki kadının sevgilisi ve en yakın arkadaşı olmaya aday! Yoğun renk etkisi, nemlendirici bakımı ve esnek dokusuyla sunduğu konfor ile Rouge Is Not My Name bir rujdan daha fazlası!

 

Besleyici yağlarla desteklenmiş formülü derin ve canlı renkler sunarken sahip olduğu doğal seramidler 8 saate kadar süren nemlilik ve kalıcılık sağlamayı hedefler. Aynı zamanda esnek yapısı ile kullanımda çatlama, bulaşma ve dağılma yapmadan uygulanmaya yardımcı olur.

Uygulamayı en iyi hale getirmek için makyaj sanatçısı Elise Ducrot tarafından tasarlanan ruj, dudak kıvrımlarını en ideal şekilde sararak kolay ve hızlı bir kullanım vaadeder.

* “Good For” değerlerimize uygun olarak sürdürülebilir güzellik vizyonumuz ile Rouge Is Not My Name’in ambalajı %60 geri dönüştürülmüş plastikten tasarlanmıştır.