Bronzer Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Ana Sayfa Makyaj Yüz Bronzer Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Makyaj

Bronzer Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Güneşin teninizde bıraktığı sıcaklık, ışıltı ve doğal parlaklığı doğru tonlarda seçtiğiniz bronzer’lar ile yakalamanız mümkün! Yaz aylarının ufak ufak sonuna geldiğimiz bu günlerde yaz makyajımızın olmazsa olmazı bronzer’ları neleri dikkate alarak seçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız gelin birlikte adım adım ilerleyelim:

 

Doğru tondaki ürünleri tercih edin.

 Cilt renginize uygun olan tonu seçmek, bronzer uygularken en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri. Beyaz tenliyseniz, nötr veya açık tonlardaki bronzer’ları tercih etmeniz doğru olacaktır. Buğday tonlarında bir tene sahipseniz, sıcak alt tonlu ürünleri kullanarak daha doğal bir ten görünümü elde edebilirsiniz. Esmer tenler için ise, daha koyu, çikolata tonlarındaki bronzer’lar doğru tercih olacaktır.

 

Cilt tipinizi mutlaka göz önünde bulundurun.

Kullanacağınız her makyaj ürününde olduğu gibi bronzer kullanırken de cilt tipinize uygun ürünü seçmeye dikkat etmelisiniz.

Eğer yağlı ve akne oluşumuna yatkın bir cildiniz varsa kremsi ve ışıltılı bronzer’lardan uzak durmanızda fayda var. Pudra formundaki bronzer’lar sizin için daha doğru bir tercih olabilir… Diğer bir yandan;  kuru bir cildiniz varsa krem yapılı bronzer’lar sizin için daha uygun olacaktır.

 

Bronzer kadar kullandığınız fırça da önemli!

Bronzer uygularken kalın, geniş ve yumuşak uçlu makyaj fırçalarını tercih edebilirsiniz. Yumuşak dokulu fırçalar bronzer’ın ciltle daha iyi bütünleşmesine ve doğal bir görünüm elde etmenize destek olacaktır.

Genel hatlarıyla bronzer seçerken dikkat edilmesi gerekenlerin üzerinden geçtikten sonra, sizler için bu sezonun favori bronzer’larını derledik:

 

Nars Bronzing Powder Laguna

Nars Bronzing Powder, altın ışıltılar içeren yeni formüllü bir bronzlaştırıcıdır. Doğal bronzlaşmış cilt görünümü yaratarak, yüze sıcaklık ve canlılık katmanıza yardımcı olur. Nars Bronzing Powder Laguna, cilde sağlıklı bir parlaklık vermenize destek olarak pürüzsüz ve eşit tonlu bir cilt ortaya çıkarır.

 

Milk Mat Bronzer Baked

Milk Mat Bronzer, cildi nemlendirmeye destek olur. Bir yandan içerdiği mango ve kayısı yağları sayesinde ciltte ideal ve eşit bir şekilde dağılır. Aynı zamanda kontür olarak da kullanabileceğiniz stick çok yönlü kullanımıyla da makyaj rutininize dahil olmaya aday!

 

Huda Beauty Glowish Pudra

Hava kadar hafif, pudrasız dokusu ile cildinizde ipeksi bir dokunuş bırakır. 5 evrensel tonda geliştirilen bronzlaştırıcı pudra, 12 saate kadar süren bronz bir ışıltı elde etmenize yardımcı oluyor. Zengin pigmentleriyle cildi kadife gibi kaplayarak, yumuşak odak etkisi ile cildinizin daha pürüzsüz görünmesini destekliyor.

 

 

 

Sephora Collection Parıltılı Güneş Pudrası

Parılıtılı Güneş Pudrası % 94 doğal içeriklerle formüle edilmiştir ve hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Sephora Collection Güneş Pudrası, hem şekillendirici hem de aydınlatıcı üç hafif parlak tonu birleştirerek, güneşli ve sağlıklı bir ışıltı etkisi bırakmayı hedefliyor. Hafif dokusuyla, doğal ve ışıltılı bir görünüm elde etmenize destek olur.

 

Sephora Collection Bronzlaştırıcı Pudra

Hem mat hem de doğal bir görünüm yakalamanıza yardımcı olan Sephora Collection Bronzlaştırıcı pudra aynı zamanda uzun süre dayanıklılık etkisine sahiptir. İpeksi ve doğal bir görünüm elde etmek için Sephora Collection Bronzlaştırıcı pudrayı deneyebilirsiniz.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

Kullanımı ve cilde uyumu kolay bu ürün, suya ve terlemeye karşı dayanıklıdır. Hafif formülüyle cilt üzerinde doğal bir görünüm bırakır. Basit bir hareketle ve parmak uçlarınızla sanki güneş altında bronzlaşma etkisini hissedebilirsiniz…  İpeksi ve sıvı dokusu ile Cheeks Out, cildinizde yağlı bir his bırakmadan size doğal bir görünüm kazandırır.

 

 

Benefit Cosmetics Hoola Glow Bronzer

Doğal, bronz bir renge sahip olan Hoola, 20.yıla özel, sınırlı sayıda HOOLA GLOW seçeneği ile bizlerle! Klasik Hoola ile aynı tonda fakat içerisinde hafif ışıltılar barındıran Hoola Glow yüzüne güneşin ışıltılı öpücüklerini armağan etmek için sizleri bekliyor.