Bu Dizileri İzlerken Bakım Yapmak Çok Keyifli
Ana Sayfa Vücut Bakımı Bu Dizileri İzlerken Bakım Yapmak Çok Keyifli

Cilt Bakımı

Bu Dizileri İzlerken Bakım Yapmak Çok Keyifli

Zamanınızı iyi değerlendirmeyi, dizi izlemeyi ve kendinizi iyi hissettirecek bakımlar yapmayı seviyor musunuz? Biz de! Aşağıdaki dizi önerilerimizi izlerken tepeden tırnağa bir özbakım rutini yapmak çok eğlenceli. 

Emily In Paris

İşi nedeniyle apar topar Şikago’dan Paris’e taşınan pazarlama sorumlusu Emily’nin başından geçenleri konu alan dizinin üçüncü sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Dizinin başrolünde Lily Collins, güzel kıyafetler, Paris sokakları ve romantik hikayeler var. Bu diziyi izlerken rahatlatıcı yüz maskesi ve aydınlatıcı göz maskesi yapmaya ne dersiniz?

@emilyinparis

Fresh Floral Recovery Hydrating Mask

Çarkıfelek, peygamber, kiraz ve şakayık çiçeği özütleri, C vitamini ve skualenden oluşan içeriğiyle kızarıklığa meyilli cildi sakinleştirmeye, parlaklaştırmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Maskeyi uyguladıktan sonra yüzünüzü yıkamanıza gerek yok, geceleyin bırakabilirsiniz. 

Sephora Collection Glowing Vitamin Eye Masks

%93 doğal içeriklerden oluşan bu göz maskesinde bulunan papaya özü, göz altlarını aydınlatmayı hedefliyor. 

Tell Me Lies

Üniversiteye yeni başlayan Lucy’nin, aynı okulda okuyan Stephen’la tanışmasıyla başlayan ilişki, dizi ilerledikçe içinden çıkamadıkları, yalan ve entrikayla dolu bir hikayeye dönüşüyor. Dolayısıyla, rahatlatıcı maskelere yönelmenizi öneriyoruz. Lucy’nin dizide sürdüğü kırmızı ruju vesilesiyle bu bakım gününüze güzel bir dudak maskesi de ekleyebilirsiniz. 

@tellmelieshulu

Summer Fridays R + R Glow Mask

Başrollerinde Bulgar gülü ve yabani gül taneciklerinin olduğu bu maske, cildi hem temizlemeye hem de arındırmaya yardımcı olurken, argan, aspir, susam, avokado ve üzüm çekirdeği yağlarıyla cildi nemlendiriyor. 

Sephora Collection Cherry Lip Mask

İçeriğindeki kiraz özüyle dudakları Dudakları içeriğindeki kiraz özüyle beslemeyi ve nemlendirmeyi vadeden bu dudak maskesi %95 doğal içerikli ve biyo-selüloz bir yapıya sahip.

You

Seri katil Joe Goldberg’le her sezon başka bir şehirde yeni bir sayfa açıyoruz. Şubat ayında yayınlanacak dördüncü sezon ise Londra’da geçiyor. Joe’yu, kurbanlarını önce takip etmesi, sonra onlarla tanışması sonra tanışması, en nihayetinde de onları öldürmesiyle tanıyoruz. Ama ava giden avlanır misali, bu sezon Joe’yu takip eden biri de var. Yerinizden kıpırdamadan izlenecek bir dizi olduğu için el ve ayak maskeleri uygulamanın tam zamanı.

@younetflix

Sephora Collection Mango Hand Masks

Bu el maskelerinin içeriğinde mango meyvesinin çekirdeğinden elde edilen yağ bulunuyor. Kış aylarında daha fazla kurumaya meyilli eller için ideal. 

Sephora Collection Coconut Foot Masks

Ayaklarımızın bakımını da unutmamalıyız. Yağ asitleri ve Hindistan cevizi yağı içeren bu maskeler çorap şeklinde olduğundan kullanımı pratik ve etkili.

Wednesday

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden Wednesday, pek geleneksel bir aile olmayan Addams Ailesi’nin şahsına münhasır kızları Wednesday’in yatılı okula transfer olmasıyla başlıyor. Wednesday denince ilk akla gelen, onun iki yandan örgülü saçları. Bu dizi size yeni birsaç modeli konusunda ilham verebilir. Güzel bir (hatta iki) saç maskesi denemeye var mısınız?

@wednesdaynetflix

Gisou Honey Infused Hair Mask

Bu maskeyi üç farklı şekilde kullanabilirsiniz: Şampuan sonrası saç kremi olarak, duşun ardından saç yağınıza biraz ekleyerek ya da derinlemesine bakım yapmak için. Hazır güzel bir diziye başlamışken uzun süreli bir bakım saçlarınız için iyi olabilir. Gisou’nun kurucusu Negin Mirsalehi’nin arı bahçelerinde sürdürülebilir yollardan üretilen ballı saç yağı içeren bu maske, saç tellerini nemlendirmeye ve onarmaya yardımcı oluyor. Yaklaşık on beş dakika ya da bir Wednesday bölümü kadar saçınızda bekletmeniz yeterli. 

Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Daha kısa süreli bir saç maskesi arıyorsanız ve saçlarınız aşırı derecede kurumuşsa, Moroccanoil’ın nemlendirici maskesini deneyebilirsiniz. Hafif nemli saça uygulayıp beş dakika kadar saçınızda bekletmeniz yeterli. Argan yağı içeren maske, saçın dokusunu, elastikiyetini ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor.

The White Lotus

İlk sezonu bizi Hawaii’ye götürmüştü. Bu sezon ise İtalyan Rivierası’ndaki White Lotus otelindeyiz. Yine birbirinden enteresan misafirlerimiz var. Sonunda bizi bir (ya da birkaç) cinayet bekliyor. Dizinin finali gibi etkileri kuvvetli maskeler kullanmanın tam zamanı. 

@thewhitelotus

Erborian Milk and Peel Mask

Bu beş dakikalık maske, içeriğinde bulunan susam tohumu ve laktik asit ile cildi kısa zamanda arındırıyor ve daha parlak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Cilt dokusunu daha pürüzsüz bir hale getirmek isteyenler için ideal.

Youth To The People Superberry Hydrate + Glow Dream Mask

Gece boyunca yüzünüzde bırakabileceğiniz bu maskede cildi aydınlatıcı C vitamini, nemlendirici skualen ve hyalüronik asite ek olarak antioksidan etkili maqui meyvesi bulunuyor.