Burçların Ruj Renkleri
Ana Sayfa Makyaj Dudak Burçların Ruj Renkleri

Makyaj

Burçların Ruj Renkleri

Çoğumuzun hem fikir olacağına şüphe yok ki; astroloji dünyasının en ilgi çeken konusu burçlardır. Pek çok kişi, kendi burcunun özelliklerine ve kendisi ile uyuşup uyuşmadığına hayatında en az bir kez bakar. Her burç kendine göre karakteristik özellikler taşır. Burcunuzun kişiliğinizi nasıl şekillendirdiğini, hayatınızın hangi yönlerinde size güç ve keyif verdiğini az çok biliyorsunuz. Peki, ya burcunuza en uygun ruj rengi hangisi diye sorsak?

Ateş, toprak, hava ve su elementini temsil eden burçların kadınlarına en yakışan ruj renklerine gelin hep birlikte göz atalım.

Ateş Kadınlarına Yakışan Ruj Renkleri

Ateş burçları yüksek enerjileri, hevesli, cesur hareketleri, iyimserlikleri, ilham kaynağı olmaları ve liderlik özellikleriyle ön plana çıkarlar. Bu elementin temsil ettiği burçlar Koç, Yay ve Aslan’dır. Burçların tek tek en belirgin özellikleri ve temsil ettiği ruj renkleri ise şöyle:

 

Koç burcu kadını: Cesaretli, maceracı ve öz güvenlidir. Nar çiçeği ruj ona çok yakışır. Aradığı nar çiçeği tonu, Yves Saint Laurent’in Rouge Volupte Shine serisinden 30 numaralı Coral Ingenious olabilir.

 

 

Yay burcu kadını: İyimser, uzlaşmacı ve arkadaş canlısıdır Toprak rengi skalasındaki doğal görünümlü rujları çok iyi taşır. Natasha Denona I Need a Nude serisindeki 13N Alison tonundan hoşlanabilir.

 

Aslan burcu kadını: Asil, elegan, gösterişli ve doğuştan liderdir. Metalik ve ışıltılı tonlar elegan görünümünü ideal şekilde tamamlar. Dior Addict Stellar Halo Shine’ın 847 Passion Star tonu sanki Aslan kadını için yaratılmış diyebiliriz.

 

Toprak Kadınlarına Yakışan Ruj Renkleri

Toprak elementinin en bilinen özellikleri güvenilirlik, olgun karakter, sadakat ve sabırdır. Başak, Boğa ve Oğlak burçları toprak grubunu temsil eder. İşte, bu burçların genel özellikleri ve ideal ruj renkleri…

Başak burcu kadını: Düzenli, titiz, çalışkan, mükemmeliyetçi ve zariftir. Toprak renkleri, nude tonlar ve açık pembeler tam ona göre. Sephora Collection Ral Srouge Lacquer- 19‘un 15 numaralı pembesini deneyebilir.

 

Boğa burcu kadını: Kararlı, azimli, inatçı, çalışkan ve hayattan zevk almayı bilen. En iyi taşıdığı ruj rengi mürdüm ve bordo tonları. Bobbi Brown Luxe Liquid Velvet Matte‘ın mürdüm tonu onu çok iyi tamamlar.

 

 

Oğlak burcu kadını: Disiplinli, pratik zekalı, duygusal ve hedefe odaklıdır. Bakır tonları dengeli ve ölçülü doğasını en iyi yansıtan seçenektir. Huda Beauty Matte Power Bullet rujun Girls Trip tonunu çok sevebilir.

 

 

Hava Kadınlarına Yakışan Ruj Renkleri

İkizler, Terazi ve Kova burçlarının dahil olduğu hava grubunun kadınları entelektüellik, bilgi birikimi, yeniliklere uyum, sosyallik, idealizm ve bitmeyen merak duygusu ile öne çıkarlar. Onları en iyi tamamlayan ruj renklerine bir bakalım…

 

İkizler burcu kadını: Çok yönlü, dışa dönük, eğlenceli, esnek ve değişkendir. Turuncuya dönük pembe tonları ve gül kurusu rujlarla kendisini iyi hisseder. Clarins Clr Joli Rouge Velvet 755 serisinin gül kurusu tonu bu kadın için biçilmiş kaftan.

 

Terazi burcu kadını: Nazik, gerçekçi, diplomat, uyumlu ve sevgi doludur. Ona mükemmel uyum sağlayan rujlar şarap tonları. Onun seveceği mükemmel şarap tonu Givenchy La Rouge Mat serisinin No:331 Pourpre Defile‘si olabilir.

Kova burcu kadını: Zeki, entelektüel, sosyal, hümanist, yenilikçi, dürüst ve özgündür. Mor ve tonları tam ona göre. Nars Disco Dust Işıltılı Koyu Fuşya‘ya mutlaka göz atmalı.

 

Su Kadınlarına Yakışan Ruj Renkleri

Su grubu, hayatın sezgisel, ruhsal ve duygusal taraflarını temsil eder. Akrep, Yengeç, Balık burçlarına mensup kadınlar diğer insanların ne düşündüğünü hissedebilen, empati yeteneğine sahip kişilerdir. İyi birer gözlemci, dinleyici ve doğal psikologlardır. İşte, bu hassas ruhlu ve incelikli kadınların burcuna göre belirgin özellikleri ve onları en iyi temsil eden ruj renkleri…

 

Akrep burcu kadını: Tutkulu, samimi, hareketli, üretken ve hırslıdır. İdeal ruj rengi tabii ki kırmızı. Rouge Dior 999 Matte‘ın yakıcı kırmızısını ve Sephora Collection’ın ikonik mat ruju Lip Stain’in Always Red rengini mutlaka denemeli.

 

Yengeç burcu kadını: Sezgileri güçlü, şefkatli, anaç ve yaratıcıdır. Onu en iyi temsil eden ruj renkleri şeftali ve nude tonlar. Estee Lauder Pure Color Envy Matte’ın Rebellious Rose tonunu çok güzel taşıyabilir.

 

Balık burcu kadını: Duygusal, hayalperest, romantik, nazik ve uyumludur. Pembe tonları, özellikle şeftali pembesi onu çok iyi dengeler. Lancome L’absolu Rouge Drama Matte’ın 346 Fatal Pink romantik pembe tonu ona çok yakışır.

Artık burcunuza uygun ruj rengini biliyorsunuz. Kendinize en çok yakışan ruja eşlik edecek eyeliner, aydınlatıcı gibi ürünleri, göz makyajı için birbirinden şık seçenekleri ve kişisel özelliklerinizi en güzel şekilde yansıtacak makyaj renklerini Sephora‘da bulabilirsiniz. Makyajınızı tamamlayacak yüksek kaliteli malzemeleri kombinleyebilir, uyumlu renkleri bir arada kullanarak yüzünüzün ifadesini ve ışıltısını ön plana çıkarabilirsiniz. Haydi siz de renginizi seçin, hayata güzelliğinizi katın!