Büyük Sephora İndiriminden Editörün Seçkisi
Ana Sayfa Vücut Bakımı Büyük Sephora İndiriminden Editörün Seçkisi

Cilt Bakımı

Büyük Sephora İndiriminden Editörün Seçkisi

Güzellik rutininize yeni bir ürün eklemek ve favorilerinizin stoğunu yapmak için doğru dönemdeyiz. Alışverişe Sephora indiriminden saç, makyaj, parfüm ve cilt bakım ürünü seçimlerimizle başlayın. 

Wishful Clean Genie Cleansing Butter

Kimin için: Sık makyaj yapanlar ve çift fazlı temizlik sevenler 

Neden? Çift fazlı temizlik rutininin ilk adım olarak da kullanılabilen bu temizleme balmı, yatıştırıcı yeşil çay ve detoks etkisi yapan malakit içeriyor. Makyajınızı temizlemek için bir tutam balmı parmak uçlarınızla cildinize masaj yaptıktan sonra ılık suyla durulayın.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Chamomile and Lavender

Kimin için: Gün içinde ferahlamak ve aynı zamanda makyajını sabitlemek isteyenlere

Neden? Mario Badescu’nun ikonikleşen çok işlevli yüz spreylerini cildinizi makyaja hazırlamak, makyajınızı sabitlemek ve gün içinde cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Spreyin içerik listesindeki aloe vera, papatya ve lavanta özleri cildi yatıştırmaya yardımcı oluyor. 

Sephora Collection Firming Day Cream

Kimin için: Doğal içerikli ve sıkılaştırma etkili bir günlük nemlendirici arayanlara

Neden? Sephora Collection serisinden bu krem, nemlendirme ve sıkılaştırma etkilerini skualen ve inka cevizi ile sağlıyor. Bonus: İçeriklerin %97’si doğal kaynaklı ve ambalajın %41’i geri dönüştürülmüş plastikten elde ediliyor. 

Drunk Elephant Drunk Break Night Kit

Kimin için: Etkili bir gece rutini arayanlara 

Neden? Çok sevdiğimiz ürünlerin deneme boylarından oluşan bu sette nemli ve aydınlık bir cilt ile uyanmak için gerekli her şey var.  Drunk Elephant setinde Beste No.9 temizleyicisi, F-Balm Electrolyte Waterfacial nemlendirici maske, cildi yenilemeye yardımcı T.L.C. Framboos Glikolik asitli serumu ve cilde nemi hapseden Lala Retro yüz nemlendiricisi var.

 

Fenty Beauty Full Frontal Mascara

Kimin için: Daha dolgun kirpikler isteyenlere

Neden? Fenty Beauty’nin maskarası kirpikleri hem doğal, hem hacimli görünmesini sağlıyor. Ürünün iki taraflı fırçası kirpiklerin kıvrılmasına da yardımcı.

Sephora Collection Waterproof Retractable Eyeliner

Kimin için: Uzun süre kalıcı göz makyajı ürünleri tercih edenlere

Neden? Bu eyeliner ile birbirinden farklı göz makyajları elde etmek mümkün. Buğulu bir göz makyajı istiyorsanız, kalemin diğer ucundaki süngerle eyeliner’ı göz kapağınıza dağıtabilir veya keskin bir eyeliner görünümü de yapabilirsiniz. Suya dayanıklı oluşu da artı!

Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette 

Kimin için: Pembe tonlarda göz makyajı sevenlere

Neden? İlhamını pembe kuvarsın enerjisinden alan bu göz farı paletinde 8 kadifemsi mat, 3 yüksek parlaklıkta metalik, 3 sedefli metalik, 3 ışıltılı kremsi  ve Love Stone adında 1 inci efektli far bulunuyor.

Benefit Cosmetics Terra Blush Mini

Kimin için: Toprak tonlarında allık sevenlere

Neden? Neme, terlemeye ve dağılmaya dayanıklı bu allığın ipeksi yapısı kusursuz bir bitiş sağlıyor.

Sephora Collection Glossed Lip Gloss Busy

Kimin için: Her şeyle yakışacak bir dudak parlatıcısı isteyenelere

Neden? Dudakları dolgun gösteren, nude tonlarında, doğal görünümlü bu parlatıcı, hem tek başına hem gece makyajı tamamlayıcısı olarak ideal.

Tarte Cosmetics Concealer Best-Sellers Set

Kimin için: Makyaj rutinini çantada taşımak isteyenlere 

Neden? Tarte’ın ikonik kapatıcısı Shape Tape, Maneater maskara ve pembe tonlarda Maracacuja Juicy Lip ruj bulunan set, hızlı ve doğal bir makyaj görünümü için pratik bir seçim. 

Sephora Collection Monoï Moisturizing Body Lotion

Kimin için: Vücut losyonuyla tropikal bir adaya ışınlanmak isteyenlere

Neden? Tropikal kokusunu Tiare çiçeği kokusuna sahip bu ince yapılı vücut sütü, soğuk kış günlerinde tropik bir yaz hissi yaratıyor. 

Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask

Kimin için: Soğuk havalarda saçlarına yoğun bakım isteyenlere

Neden? İçerik listesinde paraben, sülfat veya silikon olmayan bu temiz içerikli yoğun bakım maskesi, saç tellerini beslemeye,  onarmaya ve dış etkenlerin verdiği zararlardan korumaya yardımcı oluyor.

Sephora Collection Cleansing Scalp Scrub

Kimin için: Sağlıklı bir saç derisi isteyenlere 

Neden? %90 doğal kökenli içeriklerden oluşan peeling etkili şampuanda, arındırıcı etkiye sahip elma sirkesi var. Tuz partikülleriyse saç derisindeki fazla yağ ve ölü deriyi arındırmaya destek oluyor.

Sephora Collection Do Not Drink Sauge + Tonka EDP

Kimin için: Aromatik bir parfüm arayanlara

Neden? Fransa’dan adaçayı, Brezilya’dan tonka fasülyesi ve Madagaskar’dan karabiber notalarının bir araya geldiği cinsiyetsiz parfümün içerikleri %87 oranında doğal kaynaklı.