BVLGARİ ALLEGRA İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PARFÜM DENEYİMİNİ KEŞFEDİN
Ana Sayfa Parfüm BVLGARİ ALLEGRA İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PARFÜM DENEYİMİNİ KEŞFEDİN

Parfüm

BVLGARİ ALLEGRA İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PARFÜM DENEYİMİNİ KEŞFEDİN

Mücevher tasarımının kurallarını değiştirmesiyle ünlü İtalyan lüks marka,

çığır açan vizyonunu yeni, kişiselleştirilmiş bir koku deneyimine taşıyor: Bvlgari Allegra

 

Bvlgari Allegra, renkli ve üstün İtalyan yaşam tarzının duygularını ve İtalyan kadınlarının türünün tek örneği olan cazibelerini yenilikçi bir yolculukta birleştiriyor. Beş canlandırıcı parfüm ve beş Magnifying esansları ile birlikte Bvlgari Allegra , eşsiz ve cesur Bvlgari gibi kişinin kendi kokusunu ve imza parfümünü sunarak herkesi Roma’nın hayat dolu tutkusuna davet ediyor.

KOKUNUZU KİŞİSELLEŞTİRİN:

1. Modunuza Uygun Parfümü Seçin

Kokunuzu kişiselleştirirken öncelikle ana koleksiyondaki beş Eau de Parfum’den birini seçiyorsunuz. İtalya’nın ışıltılı canlılığına sahip bu beş koku, Romalıların tükenmez enerjisine övgü niteliğinde olup her bir parfüm karşı konulmaz tatlılıktaki İtalyan kaçışı ile sizi sarmaya hazır: Akdeniz’in enerjik güneşini, İtalyan aşkının heyecanını, İtalyan Dolce’sinin rahatlatıcı zevkini, Roma’da güneş batımı sırasındaki Aperitivo eğlencesini ve Venedik festivalinin büyüsünü sunar.

2. Daha Fazlası İçin #MAGNIFYFORMORE

Daha fazlasını mı arıyorsunuz? Daha fazla duygu, daha fazla zevk, daha fazla neşe, daha fazla keyif ve daha fazla tutku mesela ?

Bu sofistike koku kişiselleştirme sisteminin arkasında Bvlgari’nin meşhur işçiliği bulunuyor. Bvlgari’ye özel notalarla birlikte uzman parfümör Jacques Cavallier, doğanın gerçek mücevherleri olan hammaddeleri rafine etti. Vanilya, bergamot, paçuli, gül ve misk gibi değerli materyaller ile elde edilen her bir içerik kendi mükemmel yönlerini ortaya çıkararak renklerin canlılığını ve filtresiz duygularını sunuyor.

Bvlgari Allegra Eau de Parfum ile birlikte seçeceğiniz Magnifying esanslarının birlikteliği, o andaki ruh halinizi bu kokuya yansıtıyor.Yeni parfümeri deneyimi: #MagnifyForMore

 

Bvlgari Allegra, cam sanatı ustalığını tüm flakonlarında 96% cam kullanarak kanıtlıyor. Aynı zamanda Bvlgari  dış ambalajını 80% geri dönüştürülmüş kaynak ve materyalleri kullanarak 100% geri dönüştürülebilir karton kutusunda çevreciliğe verdiği önemi gösteriyor.

 

Bu benzersiz deneyim sizi ilham kaynağı olan İtalya’nın farklı bölgelerine götürecek. Aşağıdaki link üzerinden veya telefonunuz ile QR kodunu okutarak bu eşsiz deneyimi keşfedin!

https://rdsb.link/r/5fe08a494cc0a?_mode=widget