Care Festıval’dan Editörün Seçtikleri
Ana Sayfa Makyaj Dudak Care Festıval’dan Editörün Seçtikleri

Cilt Bakımı

Care Festıval’dan Editörün Seçtikleri

Yılın o zamanı geldi. Sephora, Care Festival ile kişisel bakım rutinlerinizi bir üst seviyeye taşıyor.

Heyecan verici bakım festivalimize katılmaya hazır mısınız? Sephora Care Festival kapsamında cilt bakımından saç bakımına rutininize dahil edebileceğiniz ürünleri seçtik.

K18 Molecular Leave-In Molecular Repair Hair Mask

K18’in durulanmayan saç maskesi özellikle boyalı ve yıpranmış saçlar için tam bir kurtarıcı. Bu maske, patentli peptit teknolojisiyle kuru ve yıpranmış saçları güçlendirmeyi hedefliyor. Böylece saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Hafif nemli saç uçlarına az miktarda uyguladıktan sonra saçınızı kurutmanız yeterli. 

Drunk Elephant D-Bronzi Sunshine Drops

Çok amaçlı ürünleri seviyoruz. Cilde hem aydınlık bir görünüm kazandıran hem de bakım yapan D-Bronzi Sunshine Drops’u nemlendiricinize birkaç damla ekleyerek kullanabilirsiniz. İçeriğinde yer alan peptitler, antioksidan bakımından zengin yeşil çay, üzüm çekirdeği özü ve tokoferol cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Dudak bakımının en az cilt bakımı kadar önemli olduğunun farkındayız. Laneige’in dudaklara özel uyku maskesinin marifetli içerik listesi övgüyü hak ediyor. Gliserin ve hiyalüronik asit dudakları nemlendirirken; antioksidan hazinesi beta-glukan hassas ciltler için birebir. 

 

Lancôme Rénergie Triple Serum Eye

Lancôme’un yeni göz serumu etkili içerik listesiyle dikkat çekiyor. Hiyalüronik asit göz çevresini nemlendirirken, serumun öne çıkan içeriği SNK-Peptit kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek oluyor. Antioksidan bakımından zengin C vitamininin en etkili türevi olan askorbik asit ve niasinamid göz çevresini aydınlatmaya yardımcı oluyor. F vitamini ise göz şişkinliğini hafifletme görevini üstleniyor. 

Olaplex No.7 Bonding Oil

Bu saç yağı patentli Olaplex Bağ Oluşturma Teknolojisi’nin yanı sıra, içeriğinde yer alan doğal yağlarla yıpranmış kuru saç uçlarını nemlendiriyor. İster saçlarınızı şekillendirdikten sonra, ister şekillendirme öncesinde hafif nemli saçınıza uygulayabilirsiniz. 

Erborian Super BB Concealer-Serum

Yüksek kapatıcılığa ve doğal bir bitişe sahip olan Erborian kapatıcı aynı zamanda göz çevresine bakım yapıyor. Niasinamid ve ginseng özü daha aydınlık bir göz çevresi vadediyor. SPF 25 güneş koruması özelliği de bonus!

Sephora Collection All Day Hydrator

Sephora Collection All Day Hydrator her cilt tipiyle iyi anlaşıyor. Hiyalüronik asit ve gliserin cildi nemlendirirken, antioksidan bakımından zengin tokoferol cilt bariyerini güçlendiriyor. Arjininse yara izi görünümünü iyileştirme konusunda etkili.

The Inkey List Retinol Serum

Retinol kullanmaya başlamak istiyorsanız ve nazik bir serum arıyorsanız size iyi bir haberimiz var. Bu serumun içeriğinde yer alan skualen, peptit, gliserin ve hiyalüronik asit, retinolün sebep olabileceği iritasyonu minimuma indiriyor. İnce çizgi ve leke görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. Kullanım sıklığını, cildinizin ihtiyacına göre kademeli olarak artırmanızı öneriyoruz.