Cesur Ve Zamansız Güzellik
Ana Sayfa Cilt Bakımı Cesur Ve Zamansız Güzellik

Cilt Bakımı

Cesur Ve Zamansız Güzellik

Biz yaş alsak da güzelliğimiz, kendimize olan güvenimiz ve özgüvenimiz asla yaş almaz.

Bakımlı, cilt sağlığına önem veren cesur ve güçlü kadınlar için “Cesur ve Zamansız Güzellik” başlığı altında bu yazımızda yaş alırken cildinizi koruyabileceğiniz, bakım rutininize ekleyerek cildinizin temek ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz ürünleri sizler için bir araya getirdik. Gelin önerilerimizi beraber inceleyelim!

 

Drunk Elephant A-Gloei

Yaşlanma belirtilerini iyileştirmeye, pürüzlü, lekelenmeye meyilli veya dokulu cildi nazikçe arındırmaya ve iyileştirmeye destek olur. Cildi daha pürüzsüz bir hale getirmeye destek olmak için %0,5  oranında vegan retinol içerir. Ayrıca cilt tonunu eşitlenmesine ve cildin doğal ışıltısının artmasına yardımcı olmayı hedefler. Omegalar ve antioksidanlar açısından zengin marula yağı, cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasını destekleyerek daha sağlıklı ve  daha genç görünen bir cilt sunarken içeriğindeki seramidler cilt bariyerini yenilemeye ve elastikiyeti güçlendirmeye yardımcı olur.

 

 

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream 

İçeriğindeki peptitler hücresel düzeyde iletişim yaparak nemi cilde bağlar ve cildin sıkılaşmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Sahip olduğu antioksidanlarla cildi rahatlatıp yatıştırmaya yardımcı olurken bir yandan da ihtiyacı olan nemi alarak tazelenmesine destek olur.

 

DR. Jart Ceramidin Cream

Dr. Jart’ın tescilli 5-Cera Kompleksi, uzun süreli nem sağlamayı amaçlayarak formülize edilmiştir. Tahriş olmuş cilt bariyerinin durumunu iyileştirmeye ve cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Bu cera krem, kuruluk, kaşıntı, pürüzlülük sorunlarıyla baş etmeye çalışan ciltler için en etkili sonucu vermeyi hedefler.

 

Estee Lauder Advanced Night Repair

Chronolux Power Signal Teknolojisi ile Advanced Night Repair Serum, yaşlanma belirtileri ile savaşmayı hedefler. Daha sıkı bir cilt için hücre yenilenmesinin ve kolajen üretiminin artmasına yardımcı olur. Cildin daha genç, daha parlak ve ihtiyacı olan neme ulaşarak daha dolgun bir yapı kazanmasına destek olur.

 

Lancome Rénergie Multi-Lift Ultra

En zorlu koşullarda bile varlığını sürdürmesiyle bilinen keten özü ile zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı Rénergie Multi-Lift Ultra Krem, cildinizin esnekliğini geliştirmeye yardımcı olurken koyu lekelerin görünümünü de azaltmayı hedefler. Cildin daha sıkı ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını desteklerken hafif formülü sayesinde hızla emilir.

 

Clinique Moisture Surge

100 saate kadar nemlendirme hedefiyle tasarlanan Clinique Moisture Surge, cilt yüzeyinin 10 kat daha derinine ulaşır. Cildi nemlendirerek dolgun ve ışıltılı bir etki bırakmaya yardımcı olur. Moisture Surge nemlendirici yüz kremi hyalüronik asit, aloevera özleri ve aktif aloe suyu içerir. İçeriğindeki hyalüronik asit cildinizin nemli ve ışıltılı görünmesine yardımcı olurken; aloevera özleri ise cildi dolgunlaştırmaya ve kalıcı nem sağlamaya destek olur.

 

Origins GinZing Oil-Free Energy Boosting Jel Nemlendirici

Enerji veren yağsız nemlendirici krem, donuk ve yorgun görünen cildin canlanmasına ve 72 saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. Cildin enerjik görünmesine yardımcı olan kahve çekirdeklerinden elde edilen Kafein ve Ginseng içerir.
Formülündeki Hydra-Hug™ Teknolojisi sayesinde cildin nemi hapsetmesine yardımcı olarak cildin daha uzun süre nemli  kalarak daha sağlıklı görünmesine destek olur.

 

The Inkey List Caffeine Eye Contour

Bu nemlendirici ve hafif göz altı kremi, göz altındaki şişlik, koyu halkalar ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak amacıyla formülize edilmiştir. İçeriğindeki kahveden elde edilen doğal bir antioksidan olan kafein,  göz altı şişkinliğinin başlıca nedeni olan su tutulmasını gidermeye yardımcı olur. Sahip olduğu peptitler ise, ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olarak cildin daha pürüzsüz bir görünüm elde etmesini destekler.

 

Clarins Double Serum Eye

%96 oranında doğal bir formüle sahip olan bu ürün göz çevresi için yaşlanma karşıtı bir bakım sunar. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkları yumuşatmaya, şişkinliği, koyu halkaları azaltmaya ve parlak, daha genç bir görünüm için göz çevresindeki cildi canlandırmaya yardımcı olur.