CİLDİN SAĞLIKLA IŞILDASIN!
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLDİN SAĞLIKLA IŞILDASIN!

Cilt Bakımı

CİLDİN SAĞLIKLA IŞILDASIN!

ANINDA DAHA ENERJİK, CANLI VE SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN GINZING™

Cildinizin ve sizin enerjinizi yerine getirecek bir şey biliyoruz, GINZING ™! Gücünü doğadan alan cilt bakım markası Origins’in enerji veren serisi GinZing, size sağlıkla ışıldayan, canlı bir cilt vadediyor.

Ginzing™ serisi formülünde; Kafein, Ginseng ve Turunçgil özlerinden elde edilen vitaminler gibi içerikler bulundurması sebebiyle benzersiz. Ürün ailesinde ise temizleyici, nemlendirici, göz kremi ve maske gibi cilt bakım rutininde olmazsa olmaz temel formülleri bulunduruyor. Çevresel faktörlere en hızlı reaksiyon veren yapı olan cildimiz, özellikle alışkanlıklarımızın ve günlük rutinimizin değiştiği şu günlerde canlılığını yitirmiş olabilir. Beden sağlığımıza daha fazla önem vermeye çalışırken tükettiğimiz süper besinlerle cildimizi de beslemek kulağa hoş geliyor. Peki sağlıkla ışıldayan enerjik bir cilt için sırasıyla cilt bakım rutininizde olması gereken ürünler hangileri? Birlikte keşfedelim.

ADIM TEMİZLEME: GINZING™ REFRESHING SCRUB CLEANSER

Günlük temizleyici + peeling bir arada! GinZing™ Tanecikli Yüz Yıkama Jeli muhteşem kokusu ve cilt yüzeyini yenileyen mikro tanecikleri ile ciltte gerçek bir tazelenme hisssi uyandırıyor.

ADIM NEMLENDİRME: GINZING™ ENERGY BOOSTING NEMLENDİRİCİLER

Muhteşem içerikleri ve kokusu ile yalnızca cildinizi değil duyularınızı da harekete geçiren bir nemlendirici düşünün. GinZing™ Nemlendiriciler HydraHug™ Teknolojisi ile cildin nem bariyerini 72 saat boyunca destekler. Gece kremi olarak da AHA ve BHA asitleriyle gece boyunca cilt yüzeyini yenileyen High Potency Night-A-Mins nemlendiriciyi kullanabilirsiniz.

ADIM GÖZ KREMİ: YORGUN GÖZ ÇEVRESİNE ELVEDA!

GinZing™ Tazeleyici ve Şişkinlik Karşıtı Göz Kremi Kafein & Ginseng içerikleri ile cilde enerji akışı sağlayarak yorgun göz çevresini canlandırır. İçeriğindeki mikro inci kürecikleri ise aydınlık ve parlaklık kazandırır. Özellikle ekran başında daha uzun süreler geçirdiğimiz bugünlerde ekranlardan alınan zararlı ışınların etkilerini azaltmak için kullanmanızı tavsiye ederiz.

ADIM GÜNEŞ KORUMASI: GINZING™ SPF40 RENKLİ NEMLENDİRİCİ

Tek ürünle cildinizi hem nemlendirmek, hem güneşten korunmak hem de mükemmel görünmesini sağlamak mümkün. GinZing™ Güneş Koruyuculu Hafif Renk Veren Nemlendirici size tam da bunu vadediyor! Benzersiz formülü cildinizle temas ettiği anda renk pigmentleri aktive oluyor ve doğal bir renk eşitleme sağlıyor.

ADIM HAFTALIK MASKE UYGULAMASI: DONUKLUĞA SEBEP OLAN ÖLÜ DERİLERDEN GINZING™ SOYULABİLEN MASKE İLE KURTULUN!

Ailenin diğer üyeleri gibi, GinZing™ Soyulabilen Maske de cildinizin enerjisini ve ışıltısını geri kazandırmayı vadediyor. Haftada bir ya da iki kez düzenli uygulamada cilt yüzeyinin matlaşmasına ve donukluğa sebep olan ölü derilerden cildi arındırarak canlanmasını sağlıyor.

GINZING™ İLE ENERJİNİZİ TAZELEMENİN ŞİMDİ TAM ZAMANI!