CİLDİNİZ İÇİN ARADIĞINIZ ÇÖZÜMLER SEPHORA COLLECTION’DA
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLDİNİZ İÇİN ARADIĞINIZ ÇÖZÜMLER SEPHORA COLLECTION'DA

Cilt Bakımı

CİLDİNİZ İÇİN ARADIĞINIZ ÇÖZÜMLER SEPHORA COLLECTION’DA

Cilt Bakım tutkunlarının vazgeçilmezi Sephora Collection Serum Serisi, cildinizi canlandırıp, pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor, yaz sezonuna yepyeni bir ciltle girmenizi destekliyor. Farklı cilt sorunlarına göre ayrışan zengin formüllere sahip olan ürün serisi, her cilt tipine uygun serum seçkisiyle de dikkat çekiyor.

Cilt problemlerine karşı doğal içerikli çözümler sunan Sephora Collection’ın yeni serumları; koyu lekeler, gözenek ve kırışıklık karşıtı gibi durumlara özgün bileşenleriyle cevap veriyor. Erkeklerin için cilt ve sakal bakımına yönelik geliştirilen serum ise erkeklerin bakım rutinini olmazsa olmazı haline geliyor.

Tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum

Sephora Collection Ultra Glow Serum, cilt aydınlığını arttırmaya, cilt tonunu geliştirmeye ve eşitlemeye yardımcı olan serumdur. Koyu lekeler, kuruluk, ince ve derin çizgiler gibi cilt endişelerini hedefler.  Sephora Collection Ultra Glow serumun içindeki doğal C ve E Vitamini, cilde parlaklık sağlar ve çevresel faktörlere karşı korur. %97’si doğal kökenli olan içerikler ile formüle edilen bu hızla emilen serum, cildi anında nemlendirip,  parlaklığını arttırırken aynı zamanda cildi sıkılaştırmaya için yardımcı olur.

 

Sephora Collection Gözenek Karşıtı Serum – Yüz Ve Boyun Serumu % 6 Bha + Pha

Sephora Collection, “Ciltteki geniş gözeneklerin görünümü nasıl azaltılır?” sorusunu %6 BHA (salisilik asit) ve PHA ile konsantre edilmiş ve %96 oranında doğal içeriklerle formüle edilmiş Gözenek Serumu ile yanıtlıyor.

Cilt dokusunu destekleyen ve gözeneklerin görünümünü azaltan bir serum. Yağlı / karma cilt tipleri ve klinik olarak kanıtlanmış tolerans için uygun bir seçenek oluyor.

 

Sephora Collection Sakal Bakım Yağı – Nemlendirici + Yumuşatıcı

Erkek bakım kategorisinin vazgeçilmezi olmaya aday; Sephora Collection sakal bakım yağı, %97 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan formülüyle, cildi nemlendirirken, sakalınıza da yumuşaklık hissi veriyor. Moringa yağı ve Biberiye özünün karışımından oluşan ve hızla nüfuz eden içeriği  sakalınızı besleyip, yatışmasına ve rahatlamasına yardımcı oluyor.

 

Sephora Collection Koyu Leke Hedefleyici Serum

Cildinizdeki ilk ve açık tondaki lekeleri hedef alan bu serum ,% 98 doğal içeriklerle formüle ediliyor. Serumu uyguladıktan 28 gün sonra, lekelerin görünümü (boyut ve renk)% 19 azalmasını destekliyor ve parlak cilde yer kalıyor. Serum %3 zengin oranda, cildi pul pul döktüğü bilinen papaya doğal enzimleri ve cilt rengini aydınlattığı bilinen siyah çayın fermantasyonundan oluşan doğal Kombucha enzimleri içeriyor.

 

Sephora Collection Fresh & Flash Serum-20 Gingembre Yüz Serumu – Yüz Bakımı

Cildiniz için gerçek bir bakım yapmanızın tam zamanı… SEPHORA COLLECTION serumları, %96 doğal kökenli bileşenlerle formüle edilmiş ve bitki özleri ile zenginleştiriliyor. Sıvı formülü sayesinde kolay bir uygulama sağlayarak, gün boyunca tam bir etki sunabilmek için cildinize hızla bir şekilde de nüfuz ediyor. Cildi nemlendiren, ışıltı veren, kusurları önleyen destekleriyle dikkat çeken serumlar, tüm gücünü meyve özlerinden alıyor.