CİLT BAKIM RUTİNİNİZE EKLEMENİZ GEREKEN MASKELER
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLT BAKIM RUTİNİNİZE EKLEMENİZ GEREKEN MASKELER

Cilt Bakımı

CİLT BAKIM RUTİNİNİZE EKLEMENİZ GEREKEN MASKELER

Hem kendinizi şımartmak hem de cildinize ihtiyacı olan bakım ve önemi verebilmek için gününüze renk ve cildinize sağlıklı bir dokunuş katacak cilt maskeleri tavsiyelerimizi sizler için derledik.

Sephora Collection – 1 Dakikalık Yüz Maskesi

Yoğun geçen bir günde, toplantılar, telefon konuşmaları derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile! İşte tam bu anlarda kendinize ufak da olsa vakit ayırmanız için Sephora Collection’ın 1 dakikalık yüz maskeleri imdadınıza yetişiyor. Avokado ve lotus özleri ile zenginleştirilmiş bu maskeler, aktif bileşenlerin sadece 1 dakika içerisinde daha iyi difüzyonunu ve verimliliğini sağlayan ekstra ince bir dokudan oluşuyor. Paketin yeniden kapatılabilir formatı maskenin içerdiği formülleri son ana kadar taze tutarak bir sonraki kullanımınıza hazır olmasını sağlıyor.

Glamglow Soyulabilir Maske

Glamglow’un soyulabilir maskesi Gravitymud sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etkisiyle cildinizin tazelenmesine yardımcı olur. Ciltten soyularak temizlenirken cildin sıkılaşmasına yardımcı olarak daha sıkı bir görünüm kazanması konusunda cildi destekler. Hedef odaklı içerikleri yoğun bir şekilde cilde nüfuz ederek cilt kontürünün daha belirgin olmasına yardımcı olur. GRAVITYMUD  daha sıkı bir cilde sahip olmanız konusunda sizi destekler.

Gravitymud’ın ışıltı veren seçeneği Glittermask ise içeriğindeki parıltılar sayesinde cilt bakımını bir üst seviyeye taşıyor. Holografik parıltılar içeren bu maske Marshmallow ve Meyan Kökünden oluşan formülü ile taze ve ışıltılı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur.

Yatmadan Önce Kullanmanız Gereken Maskeler

My Clarins Re-Charge

Sabah daha ışıltılı, daha pürüzsüz ve güzel bir görünüm elde edebilmeniz için My Clarins Re-Charge uyku maskesi cildinizin siz uyurken tazelenmesine yardımcı olur.

Origins Drink Up Intensive Nemlendirici Maske

Origins’in Drink Up Intensive nemlendirici maskesi cildinizin uyurken çok ihtiyaç duyduğu nemi geri kazanmasına yardımcı olur. Cildinizi 72 saat boyunca nemli kalması ve sağlıklı bir görünüm kazanması konusunda destekler.

Sephora Stick Maskeler

Sephora Collection’ın cildinizin ihtiyaçlarına yönelik farklı özellikler içeren, kısa süre içerisinde sonuç veren pratik stick maskeleri hızlı ve etkin sonuç arayanların favorisi olmaya aday.

Kore’den Gelen Cilt Bakımı

Korelilerin ciltlerinin nasıl bu kadar pürüzsüz ve sağlıklı olduğunu merak edenler için cevap niteliğinde Dr Jart Maskeleri:

Dr Jart+  Firming Solution Kağıt Maske

Cildin elastikiyetinin ve sıkılığının artmasına yardımcı olan vücut ısısına duyarlı selüloz jel maskesi. İçeriğindeki ısıya duyarlı jel; vücut ısısı ile aktive edilir ve yararlı içeriklerini serbest bırakır. Yumuşak jel tabakası, formülün etkinliğini optimize eden ve cildin nem kayıplarını geri kazanmasına yardımcı olan bileşenler içerir. Cilde daha sıkılaşmış ve gergin bir görünüm vermek için, cildin elastikiyetini korumaya ve güçlendirmeye yardımcı koenzim Q10 ve beta glukan sinerjisinden faydalanan güçlendirici ve sıkılaştırıcı bir kompleks sunar.

Dr Jart+ Rubber Şekillendirici Firm Lover Maske

Sıkışlaşmaya yardımcı aktif içeriklerin buharlaşmasını önleyerek, cildinizi şekillendirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olur.

Profesyonel Maskeler

Foreo Ufo + Make My Day 7’li Maske

Kore’den gelen bir diğer güzellik mucizesi teknoloji ile birleşerek Foreo’yu yarattı. Foreo’nun profesyonel maskeleri akıllı maske terapisi cihazı  Ufo ile birleşerek en etkin çözümü sunuyor. Konforlu, ultra ince mikro-fiberden yapılan maskeler cildinizin ihtiyaç duyduğu birinci sınıf bileşenleri sağlayarak cildin üzerinde zahmetsizce kayarak kusursuz bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.