CİLT BAKIMINDA DIOR FORMÜLÜ: DREAMSKIN CARE & PERFECT
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLT BAKIMINDA DIOR FORMÜLÜ: DREAMSKIN CARE & PERFECT

Cilt Bakımı

CİLT BAKIMINDA DIOR FORMÜLÜ: DREAMSKIN CARE & PERFECT

Capture Dior Dreamskin – Care & Perfect serisine dikkat çekmek istiyor ve bu cilt bakım serisini detaylıca ele almakta ısrar ediyoruz.

Yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi, 2014’te ilk çıktığından beri gelişmeye devam ediyor.

DREAMSKIN EFSANESİ DEVAM EDİYOR

Dior, doğal içeriklerle en yeni teknolojiyi birleştiriyor. Bu küresel yaşlanma karşıtı serinin 2019 yılında çıkmış olan en yeni koleksiyonunun zenginleştirilmiş formülündeki yeni bileşenlere göz atalım: Besleyici ve yumuşatıcı Shea yağı, çeşitli antioksidanlar, yatıştırıcı ve tedavi edici etkileriyle B3 vitamini, cildi minerallerle desteklemek ve sıvı desteği için güçlendirilmiş Longoza. Bunlara ek olarak Dreamskin formülü de parlaklık için mikronize edilmiş inci taneleri, cilt tonunu eşitlemek için pigmentler ve matlaştırma etkisi için mikro tozlar ile zenginleştirmiştir.

 

Yüzlerce farklı yaş grubunda yer alan kadınları hedef alan testler sonucunda, Dreamskin Care & Perfect ilk kullanımda gözle görülür şekilde etki ediyor; cildin rahatlamasına ve daha parlak görünmesine yardımcı oluyor. Kullanımın ilk haftasından itibaren ise cildinizin giderek daha pürüzsüz görünümünü destekliyor. 28 gün sonra ise istikrarlı kullanım meyvesini veriyor.

Dior’un yenilenen Dreamskin Care & Perfect serisi şimdi sadece Sephora’da