Cilt Lekelerine Karşı Etkili Serumlar
Ana Sayfa Cilt Bakımı Cilt Lekelerine Karşı Etkili Serumlar

Cilt Bakımı

Cilt Lekelerine Karşı Etkili Serumlar

Leke oluşumuna meyilli bir cilt yapınız varsa cildinizi korumaya normalden daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle Eylül ayı ile birlikte geride bıraktığımız yaz aylarında güneş ışınlarına fazlasıyla maruz kalan cildinizde lekelenmeler meydana gelmiş olabilir. Bakım ritüelinize ekleyeceğiniz, cilt tipinize uygun doğru ürünler ile cildinizin renk tonunu mümkün olduğunca eşitleyebilir ve leke oluşuma karşı bir koruma kalkanı oluşturabilirsiniz.

Tam da mevsim geçişinde cilde ihtiyacı olan hassas bakımı sağlamanız ve leke oluşumunun önüne geçmeniz için faydalanabileceğiniz ürünleri sizler için derledik.

 

Dior Capture Youth Glow Booster Serum

Bu aydınlatıcı serum, cildin parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. C vitamini bakımından portakallardan 100 kat daha konsantre olduğu bilinen Murunga eriği, alfa hidroksi asit ile birleştiğinde cildi aydınlatmaya ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Antioksidan artırıcı iris özü ile zenginleştirilmiş ve % 80 doğal olarak türetilmiş bileşenlerden oluşan bu serum, hafif bir dokuya sahiptir ve doğal bir ışıltı sunar.

 

MBR Biochange Skin Lightening Serum

Güneşin ciltte neden olduğu hiperpigmentasyon veya koyulaşma alanlarını aydınlatmak için tüm cilt tipleri beyazlatıcı özellikteki serum, renk değişimlerini ve yaşlılık lekelerini azaltmaya yardımcı olur. Cildi nemlendirirken, cildin direncini arttırmaya destek olarak cilt yapısını düzenler.

 

Maria Badescu Vitamin C Serum

Daha parlak, daha genç görünen bir ten rengi sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanan serum, gözle görülür yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olmak için aktif C vitamini içerir. C Vitamini Serum, kırışıklıkların ve pigmentasyon kusurlarının görünümünü azaltırken eşit olmayan cilt tonunu aydınlatmaya destek olur.

 

The Inkey List Vitamin  C Serum

%30 saf L-askorbik Asit ile formüle edilen bu serum cildinizin daha parlak görünmesine yardımcı olur ve yaşlanma belirtilerini azaltmayı hedefler. Ayrıca serbest radikallere ve kirliliğe karşı korunmaya yardımcı olur.

 

Clarins Clr Bright Plus

Aydınlatıcı formülü cilde çift oksijenlenme sağlar ve her türlü koyu lekeyi önlemeye yardımcı olur. Gece ve gündüz kullanım için uygundur.

 

Sephora Collection Koyu Leke Hedefleyici Serum

Cildinizdeki ilk ve açık tondaki lekeleri hedef alan  bu  serum ,% 98 doğal içeriklerle formüle edilmiştir. Cildi pul pul döktüğü bilinen papaya doğal enzimleri ve cilt rengini aydınlattığı bilinen siyah çayın fermantasyonundan oluşan doğal Kombucha enzimleri içerir.