Cilt Lekelerine Karşı Kullanılması Gereken Bakım Ürünleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Cilt Lekelerine Karşı Kullanılması Gereken Bakım Ürünleri

Cilt Bakımı

Cilt Lekelerine Karşı Kullanılması Gereken Bakım Ürünleri

Birçoğumuzun şikayetçi olduğu, cilt lekeleri deriye, göze ve saça rengini veren melanin pigmentinin artışı sonucunda karşılaştığımız bir sorundur. Ciltte oluşan lekelerin mümkün olan en üst seviyede önüne geçebilmek için leke karşıtı formüle sahip ürünleri cilt bakım rutininize eklemeniz gerekiyor. Cildinizde meydana gelebilecek cilt lekelerinin önüne geçebilmek için en iyi leke giderici bakım ürünlerini sizler için sıraladık.

 

Sephora Collection Koyu Leke Hedefleyici Serum

Cildinizdeki ilk ve açık tondaki lekeleri hedef alan bu serum % 98 doğal içeriklerle formüle edilmiştir. İçeriğindeki papatya ve kombucha enzimleri cildinizdeki lekeli görünümünün giderilmesine ve parlak bir cilde kavuşmanıza destek olur.

 

Mario Badescu Buffering Lotion

Dezenfeksiyon özelliklerine sahip hafif sıvı formülü gözenekleri tıkayan aşırı sebum ve kirleri emmeye yardımcı olur. Nazik bileşenleri cildi normalleştirir ve lekelerin boyutunu azaltmaya yardımcı olur. Daha temiz bir cilt sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir.

 

Clinique Even Better Clinical Radical Koyu Leke Serumu

Ciltteki leke oluşumunun önlenmesine ve var olan lekelerin renginin açılmasına yardımcı olur. Koyu lekeleri ve akne lekelerini azaltmaya destek olur ve cildin netliğini arttırır.

 

Mario Badescu Vitamin C Serum

Daha parlak, daha genç görünen bir cilt rengi sağlamak için tasarlanmış hafif, cildi mükemmelleştirmeye yardımcı bir serum. Gözle görülür yaşlanma belirtilerini yeniden dokulandırmaya ve azaltmaya yardımcı olmak için aktif C vitamini (askorbik asit) ile formülize edilmiş olan C Vitamini Serum, kırışıklıkların ve pigmentasyon kusurlarının görünümünü azaltmaya ve eşit olmayan cilt tonunu aydınlatmaya destek olur.

 

Dr. Jart+ Cicapair Traitement Correcteur Spf 30

Cicapair ™ Tiger Grass Renk Düzeltme Kremi, lekeleri kapatmak, cildin sağlığını ve canlılığını geri kazandırmak renk değiştiren bir kapsül içinde formüllenen hepsi bir arada çözüm sunar. SPF 30 ile UV ışığına karşı cildin korunmasını destekler ve cildin canlılığını arttırırken cildi çevreden korumak için bir bariyer oluşturur.

Drunk Elephant Protini™ Resurf Serum

Cilt dokusunu, tonunu ve ışıltısını %10 laktik asit, cildi güçlendiren sinyal peptidleri, bitkisel türevli büyüme faktörleri ve destekleyici amino asitler ile yenilemeyi hedefleyen her an kullanılabilir bir serumdur. Akşamları, göz çevresinden kaçınarak temiz ve kuru cilde uygulanır.