Cilt Lekeleriyle Savaşmaya Yardımcı Favori Ürünler
Ana Sayfa Cilt Bakımı Cilt Lekeleriyle Savaşmaya Yardımcı Favori Ürünler

Cilt Bakımı

Cilt Lekeleriyle Savaşmaya Yardımcı Favori Ürünler

Güneş ışınları, çevresel faktörler derken ciltte istenmeyen lekelenme durumları ne yazık ki kaçınılmaz bir şekilde meydana gelebiliyor. Hele ki hassas ve lekelenmeye meyilli bir cilde sahipseniz bu duruma karşı daha da fazla önlem almanız gerekebilir. Hayalimizdeki pürüzsüz cilt görünümünün önündeki en büyük engellerden biri olan lekelerle savaşma yolunda bakım rutininize eklemenizi tavsiye ettiğimiz, cilt tonunu eşitlemeye, cilde daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm vermeye yardımcı olabilecek ürünleri birlikte inceliyoruz!

 

Clinique Koyu Leke Görünümü Serumu

Clinique Koyu Leke Görünümü Serumu, cilde yenilenmiş bir görünüm kazandırmaya yardımcı olurken aynı zamanda cildi dış etkenlere karşı korur. Düzenli bir kullanım sonrası yeni koyu leke oluşumunu engellemeye destek olarak cildin daha pürüzsüz, berrak ve aydınlık bir görünüme sahip olmasını hedefler.

 

 

Drunk Elephant C-Firma™ Fresh Day Serum

Bu süper güçlü, %15 oranında C vitamini içeren gündüz serumu, güçlü bir antioksidan kompleks, temel besinler ve meyve enzimleri içerir. Sahip olduğu tüm bu bileşenlerin hepsi birlikte çalışarak cildin görünümünü sıkılaştırıp aydınlatmaya ve aynı zamanda yaşlanma belirtilerini de azaltmaya yardımcı olur. C-Firma Fresh Day Serum, daha parlak, daha sıkı ve leke oluşumundan uzak, daha eşit görünen bir cilt ortaya çıkarmaya destek olmak  için %15 l-askorbik asit, %0,5 ferulik asit ve %1 E vitamini içeren güçlü bir antioksidan kompleksi ile doludur.

Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum

Formülündeki Sakura Bright System, 4MSK ve beyaz kum zambağı özleriyle cildin iç ve dış melanin bölgelerine ulaşarak ciltteki koyu lekelerin rengini açmaya, yeni lekelerin oluşumunu engellemeye ve ciltteki ton eşitsizliğini gidermeye yardımcı olur.

 

Dior Capture Youth Glow Booster Serum

Bu aydınlatıcı serum, cildin parlaklığını geri kazanmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Formülünde yer alan C vitamini bakımından portakallardan 100 kat daha konsantre olduğu bilinen Murunga eriği ve alfa hidroksi asit ikilisi cildi aydınlatmaya ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Antioksidan arttırıcı iris özü ile zenginleştirilmiş ve %80 oranında doğal bileşenlerden oluşan bu serum, hafif bir dokuya sahiptir ve doğal bir ışıltı sunar.

 

 

Sephora Collection Koyu Leke Hedefleyici Serum

Sephora Collection koyu leke hedefleyici bu serum cildi arındırmasıyla bilinen papaya doğal enzimleri ve cilt rengini aydınlattığı bilinen siyah çayın fermantasyonundan oluşan doğal Kombucha enzimleri içerir. Ciltte ilk defa oluşan ve açık tondaki ekeleri hedefleyen serum tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

 

 

Mario Badescu Vitamin C Serum

Daha parlak ve daha aydınlık görünen bir cilt rengi sağlamak için hafif yapıdadır ve cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı bir serumdur. Gözle görülür yaşlanma belirtilerini azaltmaya destek olmak için aktif C vitamini (askorbik asit) ile formülize edilmiş olan bu serum, kırışıklıkların ve pigmentasyon kusurlarının görünümünü azaltmaya ve eşit olmayan cilt tonunu aydınlatmaya yardımcı olur.

 

 

Sephora Collection Resurfacing Peel Mask

%96 oranında doğal kaynaklı bileşenlerle formüle edilen Resurfacing Peel Mask, cilt dokunuzu düzeltmeye yardımcı olurken akne, ince çizgiler ve leke görünümünü azaltmaya destek olur. %13 oranında AHA, salisilik asit ve PHA karışımı içeren arındıcı maske ile daha pürüzsüz bir cilt için ilk adımı atabilirsiniz. Formülünde bulunan 5 adet meyve (yaban mersini, şeker kamışı,portakal,limon,akçağaç) asidi karışımından oluşan AHA, daha aydınlık, daha pürüzsüz ve daha parlak bir cilde kavuşmanızı, iyi bir antibakteriyel olan salisik asit ise cildin üst yüzeyini ve gözeneklerde bulunan ölü hücreleri arındırmayı hedefler. Son olarak, mısırdan elde edilen glikoz şurubundan oluşan PHA cilt yüzeyini temizlemeye yarayan enzimleri aktive eder.