CİLT TİPİNE UYGUN DOĞRU NEMLENDİRİCİYİ BULMA REHBERİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı CİLT TİPİNE UYGUN DOĞRU NEMLENDİRİCİYİ BULMA REHBERİ

Cilt Bakımı

CİLT TİPİNE UYGUN DOĞRU NEMLENDİRİCİYİ BULMA REHBERİ

Nemlendirici krem, cilt tipine göre oldukça farklılık gösteren, çoğumuzu ise seçenekler arasında kararsız bırakan bir seçim.

Her yaşta cildimiz nem desteğine ihtiyaç duyar.

Yağlı, kuru, normal ve karma ciltlerin nem desteğine ihtiyaçları ve cilt problemleri farklılık gösterebilir. Örneğin, akneli ciltlerle, ilk kırışıklık belirtileri gösteren ciltlere aynı içeriği uygulayıp iyi sonuçlar beklemek sağlıklı olmaz.

Yollarımızın doğru nemlendirici ile kesişmesi için ise, cilt tipimizi ve problemlerimizi doğru saptayıp, nemlendirici krem içerikleriyle ilgili bilgi sahibi olmamız önemli bir hal alıyor.

Nemlendirici kremler arasında kısa bir yolculuğa çıkıyoruz:

Dr. Jart Cicapair Renk Düzenleyici SPF 30 Krem

Kızarıklık, düzensiz cilt tonu, akne ve leke problemi taşıyan ciltler için onarım ve nemlendirme konularında cildi destekleyici özelliklere sahip olan Cicapair serisinin nemlendirici kremi, içeriğindeki houttuynia cordata ve civanperçemi ile cilt onarımına yardımcı olur. Cildin nem seviyesini artırmaya ve yorgun cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olmak için sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum ile aşılanmıştır.

Shiseido Waso Giga-Hydrating Rich Cream

Fermente edilmiş soya fasülyesi ve havuç özü ile zenginleştirilmiş formülü, yağlandırmadan pürüzsüz bir görünüme kavuşması konusunda cildi destekler. Doğal içeriklerin Photoresist+ teknolojisi ile birleştiği Waso serisi, dengesi bozulmuş ve tekrarlayan problemleri olan cildi hedef alır. Sağlıklı bir görünüm elde etme konusunda cildi desteklerken, gelecekte oluşabilecek sorunları önlemeye yardımcı olur.

Sephora Collection Nemlendirici Yüz Kremi

Normal, karma, kuru ve yağlı ciltlere hitap eden Sephora Collection nemlendirici krem, kuruluk ve kızarıklık endişeleri ile savaşır. İçeriğindeki Hyalüronik asit, E ve C Vitamini ile kuruluğu önleme, etkili bir şekilde cildi nemlendirme ve çevresel faktörlerden koruma konularında size yardımcı olacak önemli ajanlardır.

Biotherm Blue Therapy Algae Günlük Nemlendirici

Biotherm’in tüm ürünlerinde kullandığı ve 8 patent ile sır gibi sakladığı Life Plankton teknolojisi ile formülize edilmiş olan Blue Therapy Algae nemlendirici, içeriğindeki amber alg ile düzenli kullanımda daha canlı ve sıkı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Krem, yapışkan bir his bırakmadan hızla emilir ve yumuşak bir doku kazanımını destekler. Yaşlanma karşıtı nemlendirici bu gündüz kremini yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz !