Clınıque Hıgh Impact Hıgh-Fı Maskarayla Bakışlara Vurgu
Ana Sayfa Makyaj Göz Clınıque Hıgh Impact Hıgh-Fı Maskarayla Bakışlara Vurgu

Makyaj

Clınıque Hıgh Impact Hıgh-Fı Maskarayla Bakışlara Vurgu

Clinique’in yeni maskarası tek sürüşte belirgin ve hacimli kirpikler isteyenleri çok mutlu edecek.

Onu bu kadar etkili yapan nedir?

Belirginleştirici kıl fırçası, yoğun fiber içeren formülü, ultra yoğun pigmentler ve besleyici yağlar.

Anında %230 hacim

Boyutlu mini fiberler ve ultra yoğun pigmentler içeren hafif jel formülü sayesinde kirpiklere %230 daha fazla hacim kazandırıyor. Maskara tüm kirpikleri kavrayarak onlara dolgun bir görünüm sağlıyor. Ultra yoğun pigmentleri sayesinde tek bir uygulamada dahi etkili sonuçlar elde etmek mümkün.

Yoğun hacmin sırrı yenilikçi kıl fırçası

Bu maskaranın gerçek sırrı, yenilikçi fırçasında gizli. Bu fırça, en kısa kirpikleri bile tek tek kavrayarak belirginleştiriyor ve hacim kazandırıyor. Clinique High Impact High-Fi™ Maskara, her kirpik tipine uygun olmasının yanında, 12 saat kalıcı olma özelliğine sahip. Aynı zamanda dökülme yapmıyor, bulaşmıyor. Terlemeye ve neme karşı maksimum kalıcılık sağlamasına rağmen makyaj temizleyici ile kolayca çıkarılabiliyor. 

Hassas gözler için uygun, kirpikleri besleyen formül

İçeriğinde Hindistan cevizi, argan ve moringa yağı gibi besleyici yağlar bulunuyor. Hem kirpiklere yoğun hacim sağlıyor hem de bakım yapıyor. Oftalmologlar tarafından test edildiği için hassas gözlere sahip olanlar ve kontakt lens kullananlar için de güvenli.

Kullananların yüzde 98’i yoğun ve etkileyici bakışları doğruluyor

Gerçekleştirilen klinik test sonuçlarına göre, katılımcıların %96’sı sadece bir uygulama sonrası farkı gözlemlediğini belirtirken %98’i kirpiklerinin daha dolgun ve etkileyici göründüğünü belirtiyor. %94’ü kirpiklerinin daha sağlıklı göründüğünü, %95’i ise kirpiklerini gün boyu rahat hissettiğini ifade ediyor.

Clinique’in bu ses getiren yeni maskarası ile makyaj rutinini bir üst seviyeye taşımaya ve ses getiren cesur bakışlarınla herkesi etkilemeye hazır mısın? Clinique High Impact High-Fi™ Maskarayı şimdi keşfetmeye davetlisin.