Clınıque ıD Dramatıcally Dıfferent Nemlendirici Arındırıcı Jel
Ana Sayfa Cilt Bakımı Clınıque ıD Dramatıcally Dıfferent Nemlendirici Arındırıcı Jel

Cilt Bakımı

Clınıque ıD Dramatıcally Dıfferent Nemlendirici Arındırıcı Jel

Kendini iyi hissetmeye mi ihtiyacın var; önce cildinden başlayalım.

Mutlu bir cilt= Mutlu bir sen

 

 

Geçmişten gelen cilt problemlerini geleceğe taşımayın… Tüm kusurlu cilt görünümüne savaş açan ilk nemlendirici olarak Clinique iD artık sizinle. Yeni Clinique iD Imperfections ile ciltteki anlık ve geçmişten gelen problemlerin çözülmesine katkı sağlarken, sivilce lekelerine, tıkalı gözeneklere, renk tonu eşitsizliğine çözüm sunmayı amaçlıyor.

Yeni Clinique iD Imperfections salisilik asit ile zenginleştirilmiş 10 yeni kombinayson seçeneği sunuyor. Ürün aynı anda hem nemlendiriyor, hem bakım yapıyor hem de arındırıyor. Clinique iD nemlendirici serisi cildin ihtiyacına göre kendi kombinasyonunuzu oluşturmanıza olanak veriyor. Cildinizin ihtiyacına uygun olan aktif kartuşu, dilediğiniz nemlendirici baza ekleyerek cilt bakımınızı özelleştirme imkanı sağlıyor. Clinique iD Imperfections bu aileye katılarak mevcut kombinasyon sayısını 30’un üzerine çıkartarak cildin tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor.

 

Clinique iD Cilt Problemleri için Aktif Kartuş

Kartuş cilt problemlerine çözüm sağlamayı hedefliyor. Her cilt tipine uygun olması ile birlikte, kişiselleştirilebilmesi sayesinde tam olarak cildinizin ihtiyaç duyduğu karışımı sunuyor. Anlık veya geçmişten süregelen cilt problemlerini gidererek daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlanmasını destekliyor. Aktif kartuşu, beş nemlendirici bazdan dilediğinizle birleştirerek cildinize en ideal bakımı sağlıyor.

 

Clinique iD Dramatically Different Nemlendirici Arındırıcı Jel

Cilde 24 saat boyunca nemlendirme sağlarken ciltteki problemlerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur, böylece daha aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Yağ içermeyen hafif su bazlı formülü içerisindeki salisilik asit sayesinde cildi nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. Cilt endişenize uygun kartuşu tercih ederek kendinize uygun hale getirebiliyorsunuz.

Salisilik asit içeriğine biraz yakından bakalım:

Salisilik asit hücre yenilenmesini uyarır ve ölü hücrelerin arasındaki bağları çözen bir beta-hidroksi asittir (BHA). Ölü hücreleri arındırmanın yanında, pürüzsüz sağlıklı ve doğal bir cilt sağlar. Ölü hücreler ciltten arındığında, cildin kullanılan ürünleri daha iyi absorbe eder ve etkili sonuçlar alır. Cildin pürüzsüz olduğunda makyaj cildine eşit bir şekilde nüfuz eder. Salisilik asit kullandığında cildindeki domino efektini hissedersin ve cildin daha iyi görünmesinin yanında zaman içinde kusursuz görünür.