Daha Aydınlık Bakışlar İçin: Göz Çevresi Bakım Kremleri
Ana Sayfa Cilt Bakımı Daha Aydınlık Bakışlar İçin: Göz Çevresi Bakım Kremleri

Cilt Bakımı

Daha Aydınlık Bakışlar İçin: Göz Çevresi Bakım Kremleri

Cilt bakım ürünlerinin tam anlamıyla etkisini gösterebilmesi için düzenli kullanılması gerektiği artık herkes tarafından bilinen bir gerçek… Cilt bakımı konusunda daha duyarlı ,bilgili ve dikkatli olduğumuz bu günlerde cildimizi kırışıklık, leke gibi cilt kusurlarından arındırarak olabilecek en iyi görünüme ulaştırmaya çalışırken göz çevremizde meydana gelen koyu halkalar, kırışıklıklar için de ayrıca bir bakım yapmamız gerektiğini unutmamamız gerekiyor. Göz çevresi bakım ritüelinize eklemenizde fayda gördüğümüz ürünleri sizler için derledik.

Youth To People Superfood Age Prevention Göz Çevresi Kremi

Lahana, ıspanak, aloe ve peptit bazlı bir göz çevresi bakım kremi içeriğindeki bileşenler sayesinde cildinize bakım yaparak, cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Yaşlanma, yorgunluk gibi cilt problemlerini azaltmayı hedefler ve cildinizi canlandırıp tazelemeye destek olur.

 

Fenty Skin Flash Nap Instant Revival Göz Jel Krem

Cildinizin parlamasını hedefleyen ve cildinizi yatıştırarak şişkinlik görünümünü azaltmaya yardımcı bu jel kremle her zaman, her yerde iyi dinlenmiş hissedin!  Hafif, yağsız soğutan jel-krem dokusu cildi nemlendirmeye, onarmaya ve yatıştırmaya destek olur. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve kaz ayaklarının görünümünü zamanla azaltmayı hedefler.

 

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

Göz çevresinde daha pürüzsüz, daha genç bir görünüm elde etmenizi destekler ve cildi güçlendirerek elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur.

 

La Mer Göz Çevresi Kremi

Bu krem, Clarifying Ferments ™ ve demir açısından zengin minerallerle zenginleştirilmiştir. Göz Çevresi Konsantresi daha parlak, ışıltılı ve daha dinlenmiş bir cilt için koyu halkaların, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

 

Ren Koyu Halkalara Karşı Parlak Göz Çevresi Bakımı

% 95 doğal bileşenleri ile tüm gözler için uygundur. Tahriş edici olmayan bir formül ve göz çevresindeki tüm alanı aydınlatmaya, nemlendirmeye ve dolgunlaştırmaya yardımcı olan biyoaktif maddelerle göz çevresindeki kırışıklık ve koyu halkaları gidermeye yardımcı olur.

 

Lancome Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra Göz Kremi

Göz çevresine daha genç görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Lancôme laboratuarları yeni nesil Hyaluronik Asit ve keten tohumu özü içeren ve 3 ana yaşlanma belirtisini hedefleyen ilk Lancôme göz kremi ile koyu halkaların, gözaltı torbalarının görünümü azaltmayı ve cildi sıkılaştırmayı hedefler.

 

 

Fresh Black Tea Eye Concentrate Göz Kremi

Black Tea Age-Delay Eye Concentrate göz kremi, göz çevresini nemlendirip sıkılaştırarak yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltmaya destek olur. Çay özü, Kombucha (fermente siyah çay), böğürtlen yaprakları ve liçi tohumlarının güçlü bir karışımından yapılmış ve antioksidan bakımından zengin noni suyu ile zenginleştirilmiş özel patentli siyah çay kompleksi ile formüle edilen bu nemlendirici göz çevresi, koyu renkli görünümün azaltılmasına yardımcı olur. Daha iyi bir etki için  Fresh Black Tea Firming Göz Serumu ile birlikte kulanabilirsiniz.

 

Fresh Black Tea Firming Eye Serum

Siyah Çay Sıkılaştırıcı Göz Serumu, yaşlanmayı geciktirici ve sıkılaştırıcı etkiyi birleştiren bir göz çevresi bakımıdır. Sıkılaştırıcı göz serumu, daha sıkı bir görünüm için göz çevresindeki hassas bölge üzerinde “korse” etkisi sağlamayı hedefler. Çay özü, Kombucha (fermente siyah çay), böğürtlen yaprakları ve liçi tohumlarının güçlü bir karışımından yapılan ve antioksidan bakımından zengin noni suyu ile zenginleştirilmiş özel siyah çay kompleksi ile formüle edilen sıkılaştırıcı serum, koyu halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.